www.projectexpo.ro intr-un nou format!

BUCURESTI - 21 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Constructii

Noua versiunea a site-ului dedicat Targului Imobiliar PROJECT EXPO a fost lansata astazi, 21.01.2010 si contine informatii utile legate de editiile viitoare ale acestui eveniment imobiliar, cat si noutati privind evolutia pietei imobiliare.

www.projectexpo.ro intr-un nou format!

Din dorinta de a optimiza accesul publicului la informatii legate de culisele organizarii Targului Imobiliar PROJECT EXPO s-a decis restructurarea si imbunatatirea site-ului www.projectexpo.ro. Persoanele interesate de acest eveniment imobiliar vor descoperi toate detaliile necesare ce fac referire la editiile targului din anul 2010, informatii legate de partenerii puternici si de incredere ai acestui eveniment, dar si un blog ce pune indeosebi accentul pe interactivitate, in viziunea noastra feedback-ul vizitatorilor fiind foarte pretios deoarece permite deschiderea unor unghiuri noi de analiza. Deasemenea, noul site faciliteaza accesul la toate informatiile utile viitorilor expozanti.
Targul Imobilar PROJECT EXPO se apropie de aniversarea unui an de existenta si va marca acest moment prin realizarea unei editii speciale. Editia aniversara va fi gazduita de Palatul Copiilor din Bucuresti, iar entuziasmul proiectat de pasirea intr-un nou an imobiliar s-a concretizat printr-un grad sporit de ocupare al targului. Editia de primavara a evenimentului marca PROJECT EXPO va oferi sansa de a face o radiografie a pietei la inceputul lui 2010, se va inregistra atitudinea publicului si vor putea fi observate indeaproape cele mai noi oferte imobiliare, cat si cele mai avantajoase.
Mai multe detalii puteti afla accesand noul site www.projectexpo.ro, iar orice alte sugestii sau intrebari din partea publicului interesat pot fi adresate prin intermediul blogului, dar si prin intermediul paginilor de Facebook si Twitter ale Targului Imobiliar PROJECT EXPO.
Despre Zero Point Consulting

Targul Imobiliar PROJECT EXPO
Karina Condei
0732429833
karina.condei@projectexpo.ro