Zi-lumina

Definitie Zi-lumina

Interval de timp in care se pot executa lucrari agricole - de cand se lumineaza de ziua pana se lasa intunericul. In domeniul agricol, in perioadele de varf, in cadrul zilei-lumina se organizeaza schimburi prelungite sau doua schimburi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Zi-lumina? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Zi-lumina.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Zi-lumina. Definitiile termenilor despre Zi-lumina cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Zi-lumina, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Zi-lumina.