Zi-pereche de animale

Definitie Zi-pereche de animale

Unitate de masura a timpului de lucru efectuat cu tractiune animala, reprezentand o zi normala de lucru cu folosirea unei perechi de animale.Ziua-pereche de animale se foloseste in determinarea potentialului de tractiune animala si in planificarea, evidenta si analiza modului de utilizare a acestuia.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Zi-pereche de animale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Zi-pereche de animale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Zi-pereche de animale. Definitiile termenilor despre Zi-pereche de animale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Zi-pereche de animale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Zi-pereche de animale.