Ziarul de Joburi la toate chioscurile de ziare cu suplimentul OPORTUNITATI

BUCURESTI - 1 august 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Astazi, 1 august, Ziarul de Joburi apare la toate chiscurile de ziare cu noul supliment Oportunitati

Pentru o informare cât mai cuprinzătoare în legătură cu oportunităţile din sectorul privat, al administraţiei publice şi nonguvernamental, din acest număr Ziarul de Joburi şi-a sporit volumul informativ prin intermediul suplimentului numit Oportunităţi.
Acesta este un proiect al Fundaţiei pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC), realizat în colaborare cu Ziarul de Joburi.

Oportunităţi este un supliment săptămânal de popularizare a oportunităţilor de finanţare, de studii, de training, precum şi a diverselor concursuri şi evenimente.
Scopul acestui supliment este în primul rând de a facilita diseminarea informaţiilor despre programele de finanţare pentru organizaţii neguvernamentale, întreprinderi mici şi mijlocii şi administraţia publică centrală şi locală. De asemenea, Oportunităţi reprezintă şi un instrument indispensabil tinerilor, şi nu numai, aflaţi în căutarea unei burse, unui stagiu de pregătire, a unui curs de perfecţionare etc.
Sperăm ca prin gama largă de informaţii să contribuim la dezvoltarea dumneavoastră profesională şi la conturarea unor noi perspective de carieră.

Mult succes!

Despre Ziarul de Joburi

Va multumim pentru atentia acordata!
Tel/Fax: 021 314 46 84
office@ziaruldejoburi.ro