"schimb de jucarii" pentru copilaria lui Stefanut

BUCURESTI - 7 octombrie 2011

Comunicat tip General in ONG, CSR

Marti, 4 octombrie 2011, ora 11:00 la "Galeria Real" - Bucuresti Est (Policolor) a avut loc conferinta de presa dedicata actiunii "Schimb de jucarii", actiune umanitara organizata de Zibo.ro si Galeria Real cu sprijinul cunoscutei vedete TV, Cabral Ibacka.

Noi vrem sa-l ajutam pe Stefanut! TU vrei?

Noi vrem sa-l ajutam pe Stefanut! TU vrei?

La Galeria Real a fost lansat marti proiectul "Schimb de jucarii", organizat de Zibo.ro in colaborare cu Galeria Real si sprijinul lui Cabral. Cu aceeasi ocazie a fost prezentat cazul umanitar pentru care vor fi stransi banii - Stefan Vasile Radulescu, un baietel de 5 ani cu sindrom plurimalformativ, ce are nevoie de 7.000 de euro pentru o copilarie normala.

Intr-o atmosfera incarcata de emotie si voie buna, dimineata zilei de marti a fost pentru copiii si jurnalistii prezenti la conferinta de presa din parcarea Galeriei Real București Est un moment de bucurie - acolo a avut loc debutul campaniei "Schimb de jucarii". Au luat cuvantul

-Ioana Pasca, director marketing Galeria Real

 -Aurel Racautanu, manager zibo.ro

 -Cabral Ibacka, vedeta TV, 

Evenimentul fiind concentrat pe prezentarea situatiei lui Stefanut, cel care va beneficia de tot efortul depus de participantii din tara.

Cazul e unul deosebit - Stefanut e un baietel de 5 ani cu sindrom plurimalformativ, un sindrom cu care s-a luptat inca de la nastere. Povestea lui e una demna de toata atentia, parintii baiatului facand eforturi sustinute pentru a-i asigura tratamentul de care are nevoie; cu toate acestea Stefanut are inca nevoie de ajutorul nostru. Succesul proiectului ii poate asigura micutului o copilarie normala, acoperind costurile terapiei de care are nevoie atat in tara cat si in stranatate.Haideti sa-l ajutam cu totii pe Stefanut mergand intr-una din locatiile Galeriei Real si cumparand desenele pe care copiii le-au expus acolo, sau donand direct intr-una din urnele umanitare, pana pe 15 octombrie; mii de scolari si prescolari se implica deja activ in actiunea de strangere de fonduri.

Deasemenea, cei care nu pot ajunge intr-una din locatiile Galeriei Real din tara, pot intra pe zibo.ro, unde in schimbul unui SMS la numarul de telefon 1393 pot schimba jucarii online in sprijinul aceluiasi caz.

Proiectul va continua pana in luna februarie, cand impreuna cu Cabral si alte vedete de la Acasa TV vor fi organizate 2 spectacole umanitare, la care vor participa si cele mai reusite reprezentatii sustinute de copii pe parcursul campaniei “Schimb de jucarii” si incarcate pe zibo.ro

Casele de copii, cresele, gradinitele si scolile care au nevoie de jucarii, sunt asteptate sa ne contacteze pe adresa de mail office@zibo.ro pana vineri, 15 octombrie, pentru a putea ridica de la locatiile Galeriei Real jucariile ramase in urma proiectului.Afla mai multe detalii in pagina proiectului “Schimb de jucarii” de pe zibo.ro!

Noi vrem sa-l ajutam pe Stefanut. Tu vrei?

Despre Zibo.ro

Zibo.ro, universul online al copiilor, organizeaza actiunile:
-"Schimb de jucarii", in colaborare cu Cabral.
-Concurs de majorete; echipa castigatoare va deveni echipa oficiala de majorete a nationalei de rugby.
-Expozitie de martisoare
-Caravana Zibo pt. copii; targuri si expozitii cu articole pt. copii in locatiile REAL din tara. In aceasta toamna: Satu Mare, Baia Mare, oradea
-"Saptmana familiei, saptamana fara TV", 2-6 aprilie 2012.Au fost organizate deja 2 editii cu participarea a peste 50.000 copii.