zidezisport    

Comunicate de presa si evenimente pe tema zidezisport

 • zidezisport

  Brasov, Brasov - 8 August 2011

  Comunicat de Brantax SRL

  In luna August 2011 se va pornii in parcurgerea integrala a traseului, Circuitul Carpatilor pe Bicicleta, care dupa primele estimari insumeaza o distanta de aprox. 1.200 km si 30.000 metri diferenta de nivel. Timpul estimat de realizare este de o lun ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sport , mtb romania , mounthan romania , zidezisport , circuitul carpatilor pe bicicleta

  Vezi toate comunicatele de presa despre zidezisport

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul zidezisport.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la zidezisport. Informatiile despre zidezisport cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul zidezisport, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la zidezisport, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.