ElisabetaRizea.ro - site dedicat unui simbol al rezistentei impotriva comunismului

BUCURESTI - 13 octombrie 2004

Comunicat tip General in Social

In urma campaniei initiate de Academia Catavencu, Zitec a realizat si publicat un site internet pentru a facilita informarea publicului si a atrage donatii suplimentare.

ElisabetaRizea.ro - site dedicat unui simbol al rezistentei impotriva comunismului

"Trei zile daca mai traiesc, da' vreau sa stiu ca s-a limpezit lumea." - Elisabeta Rizea

Asezamantul cultural "Academia Catavencu" va aduna si administra fondurile necesare si va initia toate demersurile pentru constructia monumentului Elisabetei Rizea, simbol al rezistentei impotriva comunismului. S-a obtinut acordul primarului general al capitalei. Se va organiza un concurs national pentru proiectul acestui monument, ce va fi ales de catre un juriu alcatuit, deocamdata, din: Andrei Plesu, Mihai Oroveanu, Radu Varia, Aurora Liiceanu. Cei care doresc sa contribuie financiar la realizarea acestui proiect sunt rugati sa doneze in conturile publicate pe site.

Situl este simplu si sobru, avand ca simplu scop sustinerea acestei campanii. Vizitati www.elisabetarizea.ro si aflati ce a insemnat aceasta femeie in lupta impotriva comunismului din Romania.

Campania de promovare este realizata atat in paginile Academiei Catavencu, cat si prin retelele de publicitate on-line Boom si ClickMedia, precum si prin alte situri.

Despre Zitec

Rugam pe aceasta cale pe cei interesati in a sustine aceasta campanie, sa viziteze situl si sa foloseasca bannerele disponibile pentru a le integra in siturile proprii, sau sa foloseasca materialele disponibile pentru a publica articole de sustinere in presa. Va multumim.
Zitec
Bd. Regina Elisabeta nr.3, etaj 4

Tel.: (+4) 021 - 310 30 71
GSM: (+4) 074 - 55 ZITEC
CDMA: (+4) 078 - 88 ZITEC
Fax: (+4) 021 - 314 20 90
contact@zitec.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zitec/elisabetarizea-ro-site-dedicat-unui-simbol-al-rezistentei-impotriva-comunismului