Zivac (Centrul de Cercetare Comportamentala) - a treia editie a Cursului de Specializare in Analiza si Evaluare Comportamentala

BUCURESTI - 29 ianuarie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Social, HR, Cursuri

Live site

Zivac Group – Centrul de Cercetare Comportamentala desfasoara in 2015 Cursul de Analiza si Evaluare Comportamentala (CSAEC), singurul program de acest profil din Romania, care este destinat sa pregateasca si sa dezvolte o serie de analisti experti in analiza comportamentala. Aceasta este a treia editie a cursului si va incepe pe 28 februarie, inscrierile avand loc pana la data de 15 februarie.

Curs Specializare in Analiza si Evaluare Comportamentala 2015

Curs Specializare in Analiza si Evaluare Comportamentala 2015

Cursul este destinat celor care doresc sa inteleaga mai bine comunicarea dintre oameni, modul in care ne cream tipare, in care ne organizam activitatea in functie de experientele semnificative din viata. CSAEC se adreseaza  atat absolventilor Facultatii de Psihologie, Drept, Sociologie, Stiinte Umaniste, cat si celor ce activeaza in Management, Comunicare, Resurse Umane. Analiza si evaluarea comportamentala este si un instrument util in intelegerea comportamentului criminal, al infractorului,  dar si pentru cei care doresc sa inteleaga modul in care oamenii se conecteaza si reactioneaza unul fata de celalalt in cadrul organizatiilor de orice tip.

Cursul de Specializare in Analiza si Evaluare Comportamentala poate sa te invete cum sa comunici eficient si ce este in spatele cuvintelor si gesturilor oamenilor cu care intri in contact, cum poti gestiona anumite situatii si care ar fi cea mai buna reactie in anumite ipostaze.

Programa acopera o curricula extrem de vasta si beneficiaza de prezenta si supervizarea unor profesori cu o bogata experienta in ariile studiate, atat din Romania cat si din strainatate. Absolventii primesc Diploma de Specialist in Analiza si Evaluare Comportamentala, acreditata de Institutul de Psihologie din cadrul Academiei Romane si de ZIVAC – Centrul de Cercetare Comportamentala.

”Ne bucuram sa observam un interes sporit, si in Romania, cu privire la analiza si evaluarea comportamentala. Chiar la nivelul IGPR a fost infiintata o structura noua - Serviciul de Analiza Comportamentala, care se va ocupa de realizarea profilelor comportamentale ale infractorilor periculosi”, declara Dr. Leliana Valentina Parvulescu, coordonatorul cursului si Presedinte Zivac Group.

”Primele doua serii ale CSAEC au fost extrem de apreciate de cursanti provenind atat din mediul organizational privat (HR, Management, Comunicare, Vanzari) cat si din cadrul structurilor de aplicare a legii (Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apararii Nationale), de psihologi si medici specialisti. Cu totii au declarat ca acest curs le-a fost util atat in sfera profesionala cat si cea personala, ceea ce ne aduce o satisfactie imensa”, afirma Amira Radulescu, CEO Zivac Group.

Cursul incepe la sfarsitul lunii februarie si are sase module. Detalii suplimentare se pot gasi si pe site-ul companiei: www.zivac.ro

Pentru inscrieri: office@zivac.ro; 0721 764 305

Despre ZIVAC

ZIVAC Centrul de Cercetare Comportamentala din Romania, specializat in training, consultanta, analiza si evaluarea comportamentala, coaching si efectuarea de studii bazate pe cercetari riguroase, legate de multitudinea de feluri in care emotiile si perceptiile au impact asupra comportamentului uman, asupra luarii deciziilor si asupra performantei activitatilor noastre.
Contact:
Amira Radulescu - CEO
amira.radulescu@zivac.ro
0721764305
www.zivac.ro