ZIVAC lansează un curs de ultimă oră privind analiza comportamentală și culegerea de informații

BUCURESTI - 13 februarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

ZIVAC , un furnizor de top de programe de dezvoltare personală și profesională și de formare, este mândru să anunțe lansarea unui curs nou și inovator care combină domeniile Analizei comportamentale și Intelligence-ului competitiv. Acest curs unic este conceput pentru a dota participanții cu abilitățile, cunoștințele și instrumentele necesare pentru a înțelege comportamentul uman, pentru a colecta și analiza informații și pentru a lua decizii informate în peisajul dinamic și complex al zilelor noastre.

ZIVAC, un furnizor de top de programe de dezvoltare personală și profesională și de formare, este mândru să anunțe lansarea unui curs nou și inovator care combină domeniile Analizei comportamentale și Intelligence-ului competitiv. Acest curs unic este conceput pentru a dota participanții cu abilitățile, cunoștințele și instrumentele necesare pentru a înțelege comportamentul uman, pentru a colecta și analiza informații și pentru a lua decizii informate în peisajul dinamic și complex al zilelor noastre.

Cursul este structurat ca o explorare imersivă a conexiunii dintre comportamentul uman, minte și tehnicile care pot fi utilizate pentru a culege informații. Participanții vor învăța cum să identifice și să înțeleagă subtilitățile comportamentale care pot dezvălui adevăratele gânduri și sentimente ale unei persoane, chiar și atunci când acestea sunt exprimate inconștient. Cursul acoperă, de asemenea, diferitele metode și tehnici utilizate în intelligence și oferă participanților abilitățile și cunoștințele pentru a fi mereu în poziții de avantaj prin colectarea și analizarea informațiilor despre mediul în care activează.

„Acest curs este unic prin faptul că abordează atât analiza comportamentală, cât și elemente din intelligence - colectarea si analiza informațiilor, și oferă participanților abilitățile și cunoștințele necesare pentru a lua decizii informate într-o lume complexă care se desfășoară într-un ritm rapid și este într-o continuă schimbare.” a declarat Dr. Leli Pârvulescu, președinte ZIVAC și unul din trainerii acestui curs.

Cursul este ideal pentru oricine este interesat de dezvoltarea personală și de auto-îmbunătățire, indiferent de domeniul în care activează. 

La finalizarea modulelor didactice și după promovarea examenului final, participanților li se va elibera atât certificatul de absolvire AEC-I sub egida ZIVAC Academy, cât și  diploma acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin ANRC - (COR 242217 Expert informații pentru afaceri). 

Pentru mai multe informații despre acest curs, vizitați https://www.zivac.ro/aec-i

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zivac/zivac-lanseaza-un-curs-de-ultima-ora-privind-analiza-comportamentala-si-culegerea-de-informatii