zola jesus    

Comunicate de presa si evenimente pe tema zola jesus

 • zola jesus. poster Zola Jesus

  zola jesus

  Bucuresti - 6 August 2018

  Comunicat de OneDay Communication SRL

  ... zola jesus , una din cele mai interesante prezente pe scena dark wave, concerteaza pentru prima data la Bucuresti, joi 9 august, dupa ora 21, la Control Club , in cadrul turneului de promovare a noului album, Okovi . Biletele ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concert , oneday live , control club , zola jesus , okovi

  Vezi toate comunicatele de presa despre zola jesus

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul zola jesus.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la zola jesus. Informatiile despre zola jesus cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul zola jesus, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la zola jesus, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.