195 Euro Promotie la Marirea Buzelor cu TEOSYAL KISS (Acid Hialuronic) numai la Zone Medical Estet din Bucuresti

BUCURESTI - 14 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

In aceasta perioada promotia la marirea buzelor sustinuta de clinica Zone Medical Estet din Bucuresti (Clinica Dr.Eugen Turcu ) consta intr-un pret de 195 EURO la toate tratamentele injectabile de marire a buzelor folosind Teosyal (acid hialuronic). Promotia are un cost total de 195 Euro si include: consultatia, acidul hialuronic TEOSYAL (cantitate standard 1 ml), anestezia locala si manopera injectarii.. Consultatia este gratuita daca aceasta este urmata de procedura de injectare si se adreseaza exclusiv tratamentului de marire a buzelor cu acid hialuronic (consultatia se achita separat daca pacienta solicita o consultatie de evaluare faciala).

Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica-estetica,Doctor in Medicina

Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica-estetica,Doctor in Medicina

Buzele senzuale sunt secretul seductiei.Indiferent ce varianta de ruj este folosita conformatia buzei este cea remarcata de la prima vedere.

Aplicarea rujului la nivelul unor buze nereliefate, slab conturate, subtiri, fara volum nu face decit sa scoata in evidenta acest defect estetic.

Venind in intimpinarea dorintelor a milioane de femei care doresc o marire cit mai naturala, senzuala si estetica a buzelor a fost creat noul produs Teosyal Kiss . Acesta este un produs pe baza de acid hialuronic puternic cross-linkat ceea ce ii asigura un effect mai lung in timp.

In costul promotiei sint incluse:

-consultatia  ( daca aceasta se adreseaza exclusive injectarii si nu se iau in discutie alte proceduri estetice faciale)

-acidul hialuronic ( Teosyal 1ml)

-anestezia locala

-manopera de injectare a acidului hialuronic

 

Recuperarea dupa injectare este de maxim 1-2 zile iar rezultatul final va fi vizibil dupa aproximativ 1 saptamina.Un rezultat final se apreciaza a fi la 3-4 saptamini de la injectare.

TEOSYAL este unul dintre cele mai noi si mai bune produse injectabile lent resorbabile folosite in Europa pentru marirea buzelor si corectia ridurilor faciale.Rezultatele obtinute folosind acest produs au fost excelente , o marire de volum a buzelor naturala, cu un contur frumos reliefat la care aplicarea unui ruj va da un aspect fetei dumneavoastra facindu-va remarcata.

Marirea buzelor prin injectare de TEOSYAL®  este nedureroasa (se realizeaza sub anestezie locala) si deci nu necesita internare. Marirea buzelor cu  TEOSYAL® Kiss confera un rezultat deosebit,un aspect natural,o marire uniforma si estetica. Produsul este perfect tolerat,nu da reactii alegice iar persistenta indelungata se datoreaza combinatiei dintre acidul hialuronic cross-linkat si acid lactic si hypromeloza.

 

TEOSYAL®  este un produs lent resorbabil pe baza de acid hialuronic cross-linkat , avind o viscozitate marita ceea ce ii asigura o persistenta sporita in tesuturi si un rezultat mai indelungat.(9-14 luni).

Dupa marirea buzelor cu acid hialuronic se recomanda:

-aplicarea de gheata local ( 2-3 ore)

-antiinflamatorii( Nurofen , Ketonal ) pentru o perioada de 2-3 zile

-masaj discret al buzelor  3-5 zile

 

Fiecare femeie are frumusetea ei “unica” dar atunci cind aspectul poate fi imbunatatit nu ezitati a folosi metodele estetice de marire a buzelor la care milioane de femei din intreaga lume apeleaza la ora actuala .

 

 Detalii despre promotie si programarile se fac telefonic la secretariatul clinicii Zone Medical Estet din Bucuresti

Tel 0213340080  sau 0761640626

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro

Despre Zone Medical estet

Zone Medical Estet-Centru de excelenta in chirurgie plastica, chirurgie estetica si medicina estetica