Caravana Minimax porneste intr-o noua aventura!

BUCURESTI - 15 iunie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Ai aflat vestea cea mare? Caravana Minimax porneste din nou la drum si vine in orasul tau! In perioada 24 iunie – 4 iulie, Autobuzul Magic, binecunoscutul serial de desene animate de la Minimax, depaseste limitele televizorului si porneste intr-o aventura reala, plina de surprize prin tara.

Caravana Minimax porneste intr-o noua aventura!

Echipat cu cele mai diverse jocuri educative, ecrane imense, panouri interactive si nu in ultimul rand, jucarii, Autobuzul Magic va pleca in excursie alaturi de echipa Minimax si va petrece cate o zi intreaga in orasele Oradea, Sibiu, Brasov, Bucuresti, Braila, Galati, Constanta si Mangalia.

Copiii alaturi de parinti sunt asteptati sa descopere lucuri noi si interesante, curiozitati ale naturii, experimente si jocuri din domenii numeroase precum stiinta, astronomie, biologie, cultura generala, mediu, dar si sa participe la activitatile distractive organizate in zona de joaca special amenajata.

Cum functioneaza inima sau cate oase are corpul omenesc? Din ce este format sistemul solar sau cum se poate proteja mediul inconjurator? Toate acestea si multe alte subiecte vor fi abordate in cadrul atelierelor de activitati, atent coordonate de catre moderatori profesionisti, care vor explica notiunile teoretice si le vor aplica apoi impreuna cu copiii intr-un mod interactiv, punandu-se accent astfel pe stimularea creativitatii si dezvoltarea abilitatilor de invatare a celor mici.

Nu vor lipsi nici miile de premii constand in carti pentru copii, jucarii si excursii in strainatate pentru intreaga familie, desenele animate care vor rula permanent pe ecrane, precum si indragitele mascote Mini, Max, Cutulache si Pisicuta care vor anima atmosfera.

Calendarul Caravanei Minimax: 24 iunie – Oradea, Oraselul Copiilor; 25 iunie – Sibiu, Esplanada-Cazarma; 26 iunie – Brasov, Centrul Civic; 27 iunie – Bucuresti, Parcul copiilor (langa Palatul Copiilor); 1 iulie – Braila, Esplanada Dunarii; 2 iulie – Galati, Esplanada Dunarii; 3 iulie – Constanta, Intrare Port 2; 4 iulie – Mangalia, Port turistic. Pentru a fi mereu la curent cu ultimele detalii ale Caravanei va invitam sa urmariti in continuare canalul Minimax.

Mai multe informatii despre Caravana Minimax, programul complet si locatiile de desfasurare sunt disponibile de asemenea pe site-ul www.minimaxro.tv si in revista Minimax Magazin (la toate chioscurile de presa din tara).

Despre Chello Networks


Despre Minimax
Lansat in 1999, Minimax este primul canal cu tematica pentru copii din Europa Centrala si de Est. Obiectivul sau principal este sa difuzeze programe educationale, non-violente, care transmit valori si distreaza copiii cu varste intre 2-12 ani. In programele destinate copiilor mai mari se pune accentul pe aventura si pe problemele de zi cu zi. Minimax transmite 14 ore pe zi (in intervalul 6:00-20:00) cele mai noi desene animate si in special duminica dupa-amiaza, filme de animatie despre familie si prietenie. In iunie 2001 Minimax a intrat pe piata din Romania, iar in iulie 2007 canalul este achizitionat de Chello Central Europe, parte a Chellomedia Group. www.minimaxro.tv

Despre Chello Central Europe
Chello Central Europe este proprietarul unor branduri cunoscute de continut in Europa Centrala. Portofoliul curent de televiziuni din regiune include 10 canale: Sport1&2, Minimax, TV Paprika, TV Deko, Filmmuzeum, Spektrum, Zone Club, Zone Romantica, Zone Europa si un joint-venture cu MGM. In afara de televiziunile tematice, Chello Central Europe opereaza si AT Media, agentia de vanzare de publicitate numarul unu din Polonia si, de asemenea, Mojo Productions, un studio de productie full service pentru televiziunile locale si internationale din regiune. Chello Central Europe este parte din Chellomedia, un lider mondial in segmentul de companii media, divizia europeana de conținut a Liberty Global, Inc. www.chellocentraleurope.com

Diana Atanasoaei - PR Manager
Chello Networks
031.805.58.21
diana.atanasoaei@chellocentraleurope.com