zonia

Comunicate de presa si evenimente pe tema zonia

 • zonia. Logo ZONIA

  zonia

  Mangalia, Constanta - 20 septembrie 2022

  Comunicat de IXPR Development & Consulting

  ... zonia .ro, site-ul de haine de damă cu vânzare exclusiv online, și-a schimbat logo-ul, aducând un tribut femeii actuale: feminină, puternică, elegantă. Schimbarea vine ca răspuns a ceea ce reprezintă brand-ul pentru clientele sale și ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: rochii de seara , rochii elegante , rochii de ocazie , zonia , rochii de catiffea

  Vezi toate comunicatele de presa despre zonia

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul zonia.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la zonia. Informatiile despre zonia cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul zonia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la zonia, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.