10 ani de Conectica

BUCURESTI - 22 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Magazinul Conectica a luat nastere din pasiune pentru tehnologie si anul acesta a sarbatorit 10 ani de existenta! 10 ani in care le-au pus la dispozitia clientilor cele mai noi si variate produse de conectica si retelistica.

10 ani de Conectica

Fondatorii au creat Conectica pe fondul lipsei produselor de profil de piata. Importatori si distribuitori ai unor importante branduri de profil precum Delock, Roline sau Value, conectica.ro ofera o diversitate de produse disponibile rapid la preturi competitive.

La aniversarea a 10 ani de existenta, au creat evenimentul Saptamanile Retelisticii – o saptamana intreaga de reduceri la produsele de retelistica, pentru a le oferi tuturor clientilor posibilitatea de a avea internet rapid in toata casa. Cel mai iubit produs in cadrul acestei campanii a fost router-ul TP Link Archer C9, dar majoritatea stocurilor s-au epuizat rapid.

Tineri si entuziasti, cei de la conectica.ro au pregatit iarasi preturi bune pentru voi! In perioada 21-27 noiembrie, acestia v-au pregatit o multime de produse la preturi imbatabile - cabluri si adaptoare HDMI ), cabluri audio, cabluri de incarcare, cabluri SATA, cabluri USB, switch-uri, routere, multiplicatoare si multe altele.  Connect Week este campania care va demonstreaza ca exista reduceri si dupa Black Friday! Si ca… daca v-ati achizitionat produsul dorit, la reducere, in weekend-ul de Black Friday, dar ati uitat ca va trebuie si cabluri pentru el, Conectica va asteapta!