Afla de ce trebuie sa alegi cartuse imprimanta HP originale

Giurgiu - 22 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C

Cartuse imprimanta HP originale sunt 100% fiabile si se stie ca fiabilitatea si calitatea sunt esenta HP. In general, ceea ce este original este cu mult mai bun, mai performant si poate fi intrebuintat la capacitate maxima chiar si in conditii de productivitate ridicata. Astfel, atunci cand vorbim despre consumabile pentru imprimantele HP categoric doar cartusele semnate HP sunt cele mai bune, calitatea acestora nu poate fi pusa la discutie, se potrivesc 100%, nu afecteaza in timp imprimanta, iar calitatea printarii va fi intotdeauna la parametrii maximi!

Afla de ce trebuie sa alegi cartuse imprimanta HP originale

Ce nu stiai despre cartuse imprimanta HP si cerneala HP

Stiai ca cernelurile HP originale iti ofera 73 de milioane de combinatii de culori, aproximativ, pentru tranzitii cat mai realiste la imprimarile color care-ti vor parea peisaje adevarate desprinse chiar acum din natura?

De asemenea, cartuse imprimanta HP originale iti ofera materiale imprimate deosebit de exacte, si asta in mod consecvent, dar si imagini cat mai aproape cu realitatea. Astfel ca, a cumpara si intrebuita cartuse imprimante HP originale iti va oferi rezultate de calitate foarte inalta si o durabilitate ridicata in timp.

S-au facut nenumarate teste iar acestea au demonstrat ca materialele imprimate sau care au fost realizate cu ajutorul imprimantelor HP avand cerneala originala pe hartie fotografica au o durata de viata mult mai mare, de pana la 50 de ori mai mare decat in cazul materialelor ce au fost imprimate cu cartuse ce apartin unor altor producatori. In acest mod cei care printeaza poze cu imprimantele HP se pot bucura de frumusetea acestora pentru o perioada mai mare de timp.

De ce cartuse imprimanta HP originale?

Niciodata nu trebuie sa faci rabat de la calitate atunci cand vine vorba despre consumabilele sau accesoriile pentru imprimanta ta HP. Ca sa fii sigur ca eticheta acestora reflecta intru totul realitatea alege numai produse originale made by HP.

Trebuie sa retii urmatoarele aspecte:

-        Cartuse imprimanta HP originale te feresc de aparitia nesuferitelor pete de cerneala exact atunci cand ti-e lumea mai draga, a randurilor sterse sau a liniilor inestetice. Cartusele originale HP sunt testate in permanenta si verificate, asa incat ele vor rada culorile perfect, iar problemele mentionate mai sus nu te vor deranja niciodata;

-        Ca sa fi sigur ca ai primit exact ceea ce ai comandat, alege cartusele originale. Acestea se vor potrivi intru totul, aceeasi serie, acelasi model, un produs ambalat si sigilat in ambalajul original. Doar asa esti sigur ca ai cumparat o cerneala veritabila care nu-ti va afecta echipamentul;

-        A folosi cartuse originale inseamna a mari durata de viata a imprimantei si o intrebuintare indelungata indiferent de tipul de hartie folosit. Este foarte imporanta si compatibilitatea cartusului cu echipamentul;

-        Defecte de functionare sau defecte de fabricate pot sa mai apara, insa fiind vorba despre cartuse originale se pot schimba fara costuri suplimentare;

-        Cerneala originala HP se usuca rapid pe pagina, culorile si calitatea imaginilor fiind cele originale;

-        A folosi cartuse originale HP inseamna a asigura fiabilitatea imprimantei tale, a-i prelungi durata de viata si a te bucura de parametrii optimi de functionare.

Pentru a achizitiona cartuse imprimate HP originale, adreseaza-te echipei www.bmdonline.ro!