Ai nevoie de cabine modulare? New Design Composite are solutia!

Pitesti - 1 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere accesul la o gama diversificata de cabine modulare, ideale pentru multiple domenii de intrebuintare, confectionate din materiale performante, totul intr-un raport optim calitate-pret?

Ai nevoie de cabine modulare? New Design Composite are solutia!

Solutia vine de la New Design Composite, companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul realizarii unor produse pe baza de rasini poliesterice nesaturate si armate cu fibra de sticla, de peste 12 ani. Astfel, din portofoliul bogat de produse oferit de New Design Composite ai posibilitatea de a alege cabine modulare ce se remarca printr-un design modern si care, totodata, asigura o foarte buna izolatie termica si fonica, cu dotari suplimentare dintre cele mai diverse. Alege calitatea, alege New Design Composite!

Cabinele modulare New Design Composite-Eficienta  maxima si avantaje multiple

Ideale in cadrul santierelor de constructii ca punct de paza, in constructii cu caracter permanent sau sezonal, in punctele vamale, in cadrul evenimentelor de mare amploare, in cadrul depozitelor de marfa, sau ateliere, cabinele modulare ofera confort, uz economic si facil in spatiul de lucru, avand un aspect plcaut, in perfecta armonie cu mediul inconjurator. New Design Composite, firma specializata in comercializarea acestui tip de produs, vine in intampinarea clientilor cu o gama bogata de cabine modulare sau cabine cu dus si toaleta individuala, realizate pe baza unor materiale inovatoare menite sa imbunatateasca confortul si sa ofere caracterisitici unice.

Cabinele modulare puse la dispozitie de New Design Composite sunt confectionate din panouri alcatuite din placi duble de poliester, armate cu fibra de sticla la exterior, iar la interior sunt injectate cu spuma poliuretanica, ceea ce sporeste nivelul de izolare si ajuta la realizarea unei structuri de tip ¨sandwich¨. Datorita acestei structuri, cabinele modulare se bucura de o excelenta izolare fonica si termica, dar si o rezistenta deosebita la coroziune. Mai mult decat atat, suprafata exterioara a cabinelor este tratata cu un invelis ce contine pigmenti speciali, motiv pentru care cabinele se bucura de o protectie garantata impotriva razelor solare, cele care in timp pot duce la decolorari si ingalbenirea materialelor. Asadar, New Design Composite iti ofera un produs 100% rezistent impotriva factorilor de mediu. In plus, cabinele modulare nu se deterioreaza, nu ruginesc, se pot spala si curata usor, fara efort sau costuri splimentare, si dincolo de toate acestea, nu permit acumularea de impuritati. Acestea au usi si ferestre confectionate din profile de aluminiu, disponibile intr-o gama diversificata de culori. In funtie de necesitati si exigente, dimensiunile pot varia, astfel incat acestea sa se potriveasca perfect oricaror spatii. De asemenea, cabinele modulare disponibile in catalogul de produse New Desgin Composite sunt prevazute cu sisteme de siguranta automate, lampi, intrerupatoare, prize si instalatie de telefon.

Domenii de intrebuintare:

-  Paza

-  Puncte de vanzare

-  Gherete de politie

-  Puncte vamale

-  Tonete de vanzare pentru ziare si reviste

-  Centre pentru informare turistica

In gama de produse realizate si comercializate de New Design Composite se numara: izolatii termo, izolatii fono si hidro-ignifuge, cabine, toalete ecologice, diverse modele de rezervoare, o varietate de suprastructuri si paravanturi auto, containere pentru depozitarea deseurilor, fose, statii de epurare, firbre anaerobe, separatoare pentru amidon, grasimi si particule inerte, deznisipatoare de uleiuri minerale, precum si servicii de transport intern, international si agabaritic. Pentru a te convinge de profesionalismul echipei New Design Composite dar si de calitatea produselor oferite, acceseaza pagina noastra de internet www.newdesigncomposite.ro si contacteaza-ne. Raspundem promp oricarei solicitari, indiferent de complexitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/ai-nevoie-de-cabine-modulare-new-design-composite-are-solutia