Alegeti calitatea produselor de curatenie prin Mopeka Impex

Timisoara - 5 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Curatarea si igienizarea spatiilor in care ne desfasuram activitatea de zi cu zi se realizeaza prin intermediul sapunurilor si a detergentilor specifici unor astfel de operatii.

Desigur, acesti detergenti difera in functie de anumite proprietati, de aceea anumite produse sunt recomandate pentru utilizare industriala sau de specialitate pe cand altele sunt de regula utilizate pentru scop casnic. Dar indiferent pentru scopul pe care dumneavoastra il urmariti, compania Mopeka Impex garanteaza doar produse de cea mai buna calitate.

Mopeka Impex este producator autorizat de detergenti, compania dezvoltand solutii optime pentru curatarea si igienizarea spatiilor inchise, deschise sau a diverselor suprafete textile sau solide. Astfel detergentii produsi de Mopeka Impex pot fi utilizati atat de catre firme de specialitate precum: firme de curatenie, spalatorii auto, etc cat si de catre persoane fizice in vederea realizarii igienizarii propriei locuinte.

Detergentii sunt similari cu sapunurile, componenta chimica a acestor produse avand ramuri comune. Insa detergentii actioneaza in profunzime, fiind mai eficienti decat sapunurile. Asadar detergentii pot fi folositi pentru spalarea hainelor, sau a textilelor in general, pentru igienizarea suprafetelor solide precum parchet, dusumea si asa mai departe sau chiar pentru curatarea mobilierului. In functie de utilizare trebuie alesi detergenti care sa nu detelioreze suprafata pe care vor fi aplicati.

Mopeka Impex, fiind producator autorizat de detergenti, realizeaza produse pentru toate cerintele. Aceste produse nu contin compusi chimici toxici sau daunatori pentru sanatatea oamenilor. Majoritatea detergentilor sunt realizati din produse ecologice, ceea ce inseamna ca sunt siguri si pentru suprafetele pe care sunt aplicati. Dupa cum am precizat mai sus, datorita acestor proprietati, detergentii Mopeka Impex pot fi utilizati in diverse domenii de activitate, precum spalatorii auto, firme private de curatenie, sau in igienizare industriala.

Mopeka Impex realizeaza detergentii in cadrul unui spatiu special amenajat prin intermediul unor echipamente de specialitate. La procesul de productie participa personal calificat si experimentat care se asigura de calitatea compusilor rezultati. Mai mult, toate produsele realizate sunt rezultatul unor studii de specialitate efectuate de experti biologi, din tara si din strainatate, care doresc obtinerea unor produse de curatenie cu adevarat eficiente si sigure. Acest personal va sta oricand la dispozitie cu ajutor sau sfaturi de specialitate sau pentru orice alte lamuriri suplimentare referitoare la produsele de curatenie comercializate.

Apeland la serviciile companiei Mopeka Impex din Timisoara puteti beneficia de preturi de producator pentru toate produsele comercializate. Puteti oricand vizualiza gama diversificata de detergenti Mopeka Impex disponibila prin simpla accesare a site-ului www.mopeka-timisoara.ro. Pe aceeasi pagina web puteti vizualiza si lista completa a produselor si serviciilor oferite de specialistii Mopeka Impex si desigur puteti plasa comenzile dumneavoastra. Similar, aceleasi actiuni pot fi realizate rapid si usor prin contactarea directa a reprezentantiilor companiei – acest lucru se poate efectua prin utilizarea datelor de contact disponibile in subsolul prezentului articol.

Mopeka Impex, date de contact

 Tel./Fax:
  0256 293 200
  0256 293 201

Departament aprovizionare
- Florin FICAU - 0755 083650 

Departament contabilitate
- Rodica NOVAC - 0740 422625 

Departament vanzari
- Daniel CRAMBA - 0737 530308 

Departament logistica
- Florin FICAU - 0755 083650 

Departament marketing
- Mariana VUSCAN - 0748 110818 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/alegeti-calitatea-produselor-de-curatenie-prin-mopeka-impex