Alemar Design – Ambalarea in blister!

BUCURESTI - 3 octombrie 2013

Comunicat tip General in Industrie

O solutie ideala pentru a oferi o buna vizibilitate a produselor si o imagine profesionala este ambalarea in blister, efectuata de Alemar Design, in atelierele din Bucuresti .

Alemar Design

Alemar Design

          Alemar Design, cu sediul in Bucuresti ofera cele mai bune produse de ambalare din PVC transparent, cum ar fi cutii, ambalaje blister si termoformate. Produsele sunt destinate atat pietei din Romania, cat si pietei europene datorita calitatii produselor si serviciilor oferite clientilor si partenerilor.

          Materialele folosite de Alemar Design sunt numai de import de la furnizori renumiti si corespund standardelor de calitate, clientii avand acces la o gama variata de materiale dedicate pentru solutiile de ambalare. In plus, pregatirea si realizarea produselor se realizeaza in atelierele proprii oferind costuri mult mai reduse fata de concurenta si termenele de livrare sunt respectate in conformitate cu contractele de colaborare.

          Blisterele pot fi de mai multe feluri, si anume: inchise, prin lipire si atunci ambalajele sunt sigilate, iar scoaterea produsului necesita distrugerea ambalajului, sau pot fi prevazute cu un sistem de culisare, iar atunci ambalajul poate fi deschis si inchis de mai multe ori. Pentru ambalajele blister se foloseste un proces de formare-umplere-etansare. Ambalajele sunt apoi inchise etans, folosindu-se masina. Cu ajutorul ambalajului in blister odata ce produsul este inchis etans de catre producator, ramane inchis si protejeaza produsul. O carcasa de plastic formata in vid este plasata de jur imprejurul produsului si acesta este protejat. Acesta poate avea si o bucata de carton intr-o parte si carcasa de plastic pe partea cealalta. Alemar Design a realizat ambalare in blister pentru multe produse. Dintre acestea mentionam, ruj de buze, ambalare articole pescuit, maneta contact stergator auto, tacamuri pentru spaghete, sigurante auto, periute de dinti, set contacte platina si multe altele.

          Ambalarea in blister ofera o imagine profesionala si flexibilitate in expunere. Materialele sunt de cea mai buna calitate, importate din Italia, iar alveola poate fi realizata atat din PVC, cat si din PET. Exista numeroase posibilitati de expunere, iar pentru o siguranta crescuta a produselor, specialistii Alemar Design ofera posibilitatea termosudarii ambalajelor pe carton sau se poate efectua sudarea plastica. Ambalajele in blister termosudat utilizeaza un carton pentru protectie care este tratat cu lac ecologic, care are la baza apa. Pentru toata gama de produse, Alemar Design ofera servicii de proiectare, tiparire carton, termosudare, etichetare, ambalare, termoformare. Produsele sunt realizate pentru a multumi cele mai exigente gusturi si pot fi expediate atat in tara, cat si in Europa. Ambalarea in blister poate fi folosita pentru bunuri consumabile, mancare si pentru produse farmaceutice. Ambalarea in blister are rolul de a proteja produsul de factorii externi cum ar fi umiditatea sau contaminarea pentru o perioada mai lunga de timp. Ambalarea in blister opaca are rolul de a proteja produsele impotriva luminii.

          Fie ca este vorba de produs farmaceutic sau pentru uz gospodaresc, ambalajul blister asigura atat transparenta produselor, cat si protectia acestora de factori externi. Pentru a respecta normele europene de calitate si mediu, este necesar ca produsele comercializate sa fie ambalate in mod corespunzator. Cele mai calitative servicii le gasesti la Alemar Design!

 

SC Alemar Design SRL

Adresa sediu social: Str. Raul Soimului nr. 9, bl. 49, sc. 4, ap. 52 sect. 4

Bucuresti, ROMANIA

Punct de lucru: B-dul Victor Dumitrescu (fosta 6 Martie) nr. 112, com. Dobroesti, jud. Ilfov

Persoana contact: dir. Lucian Mihai

Tel: +4 0722 65 70 70
Tel/Fax: +4 021 255 4201

eMail: office [at] alemar [punct] ro