Alpin Air Craiova, compania “Mereu la inaltime”

Brasov - 3 aprilie 2013

Comunicat tip General in Constructii

Compania Alpin Air din Craiova va ofera cele mai bune servicii de alpinism utilitar in sectorul industrial si civil, servicii de site survey de pe piata romaneasca.

Alpin Air Craiova, compania “Mereu la inaltime”

Avand o experienta semnificativa in domeniu, Alpin Air foloseste tehnologii de ultima generatie, inlocuind sistemul schelelor conventionale cu alte modalitati de catarare, prin intermediul tehnicii “double-rope”.

Prin aceasta metoda de ultima ora, toate programele de intretinere dedicate domeniului de activitate isi gasesc reprezentarea, solutiile folosite fiind rapide, flexibile de cele mai viabile.

 Sloganul companiei care a reusit sa devina in scurt timp lider pe piata de profil este “Mereu la inaltime”.

Echipa de profesionisti a firmei Alpin Air este mereu gata sa faca fata tuturor provocarilor, ea reusind sa finalizeze cu succes toate poriectele complexe din locurile cu o accesibilitate scazuta.

Ne mandrim ca detinem cel mai calificat personal din zona, toti angajatiifirmei detinand calificarile necesare in domeniu pentru lucrul la inaltime, ceea ce face ca toate lucrarile aflate in portofoliul companiei sa fie executate in conditi de maxima calitate si la standarde europene.

Punem accent pe multumirea clientilor si partenerilor nostri de afaceri, la dispozitia carora suntem non stop, cu cele mai bune servicii de consultanta, garantie si postgarantie pentru toate lucrarile efectuate.

Acordam o atentie deosebita serviciilor de site survey, servicii aferente alpinismului utilitar. Suntem cei mai buni in domeniu, suntem atenti la toate detaliile constructiei, dar si la cele de executie, suntem profesionistii care implementeaza cu succes solutiile cele mai viabile, astfel inca preintampinam toate neplacerile eventuale, datorate detaliilor tehnice.

Serviciile de site survey pe care le oferim clientilor si partenerilor de afaceri implica :

- Interconectarea echipamentelor;

- Verificarea posibilitatii alimentarii la tensiune electricaVerificarea functionalitatii unui link radio, luand in considerare constrangerile datorate propagarii;

- Verificarea posibilitatilor de instalare a echipamentelor, amplasarea antenelor si suportilor, posibilitatile de impamantare, lungimile cablurilor, distanta si coordonatele geografice.

Apeland la compania Alpin Air din Craiova ai garantia ca beneficiezi de cele mai bune servicii de alpinism utilitar in sectorul industrial si civil, servicii de site survey, servicii de alpinism utilitar in telecomunicatii, constructii site-uri telefonie, montari antene GSM si 3G, montari antene RF si microunde sau vopsiri silozuri, poduri, fatade cladiri, curatare fatade sticla si alcabond, reparatii tencuieli pereti exteriori ori montari si afisaj panouri publicitare outdoor.

Iar ca o noutate in domeniu, pentru a veni in ajutorul clientilor si partenerilor fideli, compania Alpin Air a lansat pe piata un serviciu de consultanta online gratuit.

Oricand ai o problema, specialistii nostri sunt gata sa te ajute, oferindu-ti non-stop consultanta gratuita in domeniul nostru de specialitate, dar si sfaturi practice privind executia unor lucrari de interes pentru tine.

Suntem profesionistii care stiu sa-si respecte clientii, motiv pentru care te asiguram ca vom pastra confidentialitatea datelor tale.

Suntem mereu la dispozitia ta, raspunzand in cel mai scurt timp solicitarilor primite, indiferent ca este vorba de lucrari greu accesibile, lucrari la inaltime ori de lucrari dificile.

Compania Alpin Air, compania ‘Mereu la inaltime’ !