Alsafix: Suruburi-autoforante.ro-Magazinul online dedicat profesionistilor

Brasov - 9 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Esti in cautarea unor suruburi destinate fixarii in diverse materiale suport, precum lemn, beton, otel si gips-carton? De acum specialistii in constructii au un nou furnizor de materiale de calitate, menite sa eficientizeze orice lucrare: www.suruburi-autoforante.ro.

Alsafix: Suruburi-autoforante.ro-Magazinul online dedicat profesionistilor

Acesta este magazinul online lansat de curand de unul dintre cele mai importante nume in domeniul distributiei de sisteme de fixare: Alsafix, parte a grupului Alsafix Franta inca din anul 2006, companie ce distribuie atat produse realizate in atelierele proprii, cat si produse apartinand unor branduri renumite pe piata de specialitate.

Noul magazin online www.suruburi-autoforante.ro vine in intampinarea clinetilor cu o gama completa de suruburi autoforante pentru o fixare precisa si de durata. Dincolo de diversitate si calitate, Alsafix prin suruburi-autoforante.ro, iti ofera accesul si la tarife mai mult decat avantajoase.

Comanda 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, suruburi profesionale doar din cadrul magazinului online suruburi-autoforante.ro. Mai simplu nu se poate!

Surburi-autoforante.ro-Suruburi profesionale de la A la Z

Sunt usor de montat, au o sfera larga de aplicabilitate, sunt recomandate pentru multiple tipuri de suprafete si sunt deosebit de eficiente. Acestea sunt doar o mica parte din beneficiile pe care suruburile autoforante le ofera utilizatorilor.

Suruburile autoforante sunt elemente de asamblare multifunctionale, care isi formeaza singure gaura in care se insurubeaza, isi caneleaza contrafiletul si se fixeaza. Cu alte cuvinte, suruburile autoforante, prin constructia lor,  isi fac loc singure in material (necesitand o simpla infiletare), fie ca este vorba de lemn, metal, ori plastic.

Iata cum actioneaza suruburile autoforante:

- Perforeaza

- Gauresc structura metalica

- Creaza filet in structura metalica, sau in structura oricarui alt material

- Etanseaza

Ce trebuie sa stii despre suruburile autoforante

Inainte de a achizitiona suruburi autoforante, trebuie sa stii mai multe informatii cu privire la caracteristicile lor. In primul rand, capetele autoforante difera in functie de materialele pentru care sunt folosite si de grosimea acestora.

In al doilea rand, in cazul materialelor cu imbinare vizibila, elementele de fixare au filet de strangere direct sub cap, pentru o etansare superioara in cazul unor solicitari neprevazute. Garnitura de etansare si saiba au de asemenea, rol de etansare impotriva interperiilor.

Tipuri de suruburi autoforante:

- Suruburi autoforante cu cap bombat

- Suruburi autoforante cu cap plat

- Suruburi autoforante cu cap semibombat

- Suruburi autoforante cu cap hexagonal

- Suruburi autoforante cu cap inecat

- Suruburi autoforante cu cap imbus

In cadrul magazinului online suruburi-autoforante.ro gasesti toate modelele de suruburi autoforante, cu structuri si caracterisitici diverse.

Te asteptam cu 4 categorii de suruburi autoforante, si anume: suruburi lemn, suruburi otel, suruburi beton si suruburi gips-carton.

Suruburile existente in portofoliul Alsafix se remarca printr-o fixare precisa, durabila, standard inalt de calitate si gama tipo-dimensionala generoasa. Mai mult, suruburile prezente in oferta noastra sunt deosebit de rezistente la coroziune, la factori chimici si vibratii, si totodata, prezinta un nivel de siguranta ridicat contra autodesfacerii.

Prin intermediul magazinului nostru online www.suruburi-autoforante.ro te bucuri si de consiliere specializata in alegerea corecta a produselor, dar si de oferte personalizate, comenzi speciale si transport in orice zona a tarii.

Alsafix iti ofera cea mai simpla modalitate prin care poti intra in posesia unor echipamente profesionale, dedicate expertilor in constructii. Printr-un simplu click poti comanda rapid produsul dorit si iti poti completa echipamentul cu suruburi autoforante de o calitate suprioara.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/alsafix-suruburi-autoforante-ro-magazinul-online-dedicat-profesionistilor