Ambalaje de unica folosinta – intrebuintari multiple

Buzau - 15 aprilie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Oricand iti vin musafiri, ii poti servi cu ceva bun din platouri sau farfurii din portelan, ceramica sau sticla. Cand, insa, mergi la iarba verde, pleci intr-un weekend la munte sau planifici o calatorie de cateva ore cu masina, trenul sau cu autocarul, ai nevoie de ambalaje de unica folosinta . Aprovizioneaza-te din timp, de la Snick Ambalaje si Consumabile!

Ambalaje de unica folosinta – intrebuintari multiple

Ambalaje de unica folosinta – un must have

Pentru 1 Mai sau orice alta zi cand vrei sa faci un gratar si iti inviti familia sau prietenii, ai nevoie, in principal, de trei ambalaje de unica folosinta, si anume: tacamuri, pahare si farfurii.

Nu o data s-a intamplat ca un musafir sa-ti sparga un pahar ori chiar sa-l uiti in vreo zona de agrement. De ce sa-ti desperechezi setul, cand poti evita acest lucru?

Predispozitie la accidente de genul spartul paharelor sau ciobitul farfuriilor exista si atunci cand te afli intr-un mijloc de transport. Uneori, o frana mai brusca poate sa-ti tranteasca geanta de vreun scaun; alteori, intr-o curba mai periculoasa, sa alunece paharul de pe masuta si sa-ti pateze si hainele, si tapiteria.

Aceleasi riscuri sunt si daca alegi sa folosesti farfurii clasice. Ba chiar poate mai mari, intrucat ele sunt grele, astfel ca la contactul cu un obiect dur, lovitura este mai puternica. Cel mai bine e sa servesti masa din ambalaje de unica folosinta. Dupa ce termini de mancat, arunci totul la gunoi, nici pe departe nu te intorci acasa cu vase murdare.

Tot din categoria ambalaje de unica folosinta sunt recomandate si tacamurile. Indiferent de momentul in care le utilizezi, ele elimina din start riscul de a te rani din greseala. Cu siguranta, ti s-a intamplat macar o data pana acum sa iesi la un picnic, dar cand sa scoti farfuriile din geanta, sa te tai la mana din cauza cutitului. Neatentia costa! Mai bine foloseste tacamuri de unica folosinta.

Avantaje ambalaje de unica folosinta

Niciodata nu se stie cand iti trebuie ambalaje de unica folosinta. De aceea, e bine sa ai acasa o rezerva. Iata cateva avantaje ale utilizarii acestora:

- sunt ieftine;

- ocupa putin spatiu in geanta si sunt foarte usor de depozitat si transportat;

- sunt foarte usoare din punctul de vedere al greutatii, fiind extrem de accesibile chiar si unui copil mic;

- sunt rezistente;

- nu duci acasa, de la gratar, un maldar de vase de spalat. Asadar, nu murdaresti nici interiorul masinii, nici nu stai cu grija ca le vei sparge la o frana mai brusca;

- pot fi inlocuite usor. Daca o persoana dintre cele cu care ai iesit la gratar nu mai tine minte care este paharul ei cu suc, poate sa ia altul de pe masa;

- pot fi utilizate la serbari scolare, in tabere si excursii, la serviciu (cand iti servesti colegii de ziua ta etc.). Intrucat nu se ciobesc, nu se sparg si sunt si usoare, chiar si copiii de gradinita le vor adora;

- nu pun in pericol sanatatea nimanui. Sunt situatii cand un copil, spre exemplu, musca din gura paharului si o rupe, existand riscul sa inghita cioburile de sticla. Utilizand, insa, pahare de unica folosinta, orice parinte scapa de aceasta grija etc.

Comanda ambalaje de unica folosinta pentru gratarele pe care abia astepti sa le pregatesti sau pentru excursiile din weekend-urile viitoare. Scapa de corvoada vaselor murdare! Pentru mai multe detalii despre produsele din oferta Snick Ambalaje si Consumabile, suna la numarul de telefon 0747.010.145.