Amenajare spatii verzi – bucura-te de servicii premium oferite de Coman Spatii Verzi!

Timisoara - 9 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Spatiile verzi sunt esentiale pentru supravietuirea omului, dar si a animalelor si speciilor variate de plante, arbusti sau arbori. Acestea ne ofera aer curat si ne ajuta sa ne relaxam, astfel ca nu trebuie sa lipseasca din orase. Un spatiu verde trebuie sa fie si amenajat corespunzator pentru a atrage cat mai multa lume, motiv pentru care firmele de amenajare a spatiilor verzi au un rol major. Datorita unui personal competent si unor echipamente speciale, aceste firme pot amenaja si intretine orice spatiu verde, indiferent ca este privat sau public.

Amenajare spatii verzi – bucura-te de servicii premium oferite de Coman Spatii Verzi!

Coman Spatii Verzi este o firma specializata care ofera servicii de proiectare, amenajare si intretinere spatii verzi, la cele mai inalte standarde de calitate. Totul este realizat cu pasiune pentru frumos si natura, chiar si cele mai indraznete proiecte fiind duse la bun sfarsit cu brio. Pe langa serviciile de amenajare spatii verzi, aceasta firma va mai poate ajuta cu proiectare si montare sisteme de irigat computerizate, tratare, taiere si cosmetizare pomi, plante, gard viu, executie iazuri, cascade ornamentale si multe altele.

In ce constau serviciile de amenajare spatii verzi?

Natura este frumoasa de la sine, insa omul a descoperit ca aceasta poate fi modelata pe placul nostru pentru un efect artistic. Orice spatiu verde trebuie sa aiba o pata de culoare, sa aiba stil si sa se impleteasca cu mobilierul de gradina. La procesul de amenajare contribuie nu doar factorii estetici, cat si cei functionali, legatura dintre acestia fiind extrem de importanta. Un proiect de succes este un proiect la care participa specialisti cu experienta si care se bazeaza pe un buget adecvat complexitatii planului.

Cei de la Coman Spatii Verzi fac tot posibilul sa isi satisfaca clientii si respecta cu strictete fiecare etapa din amenajarea spatiilor verzi. Asadar, primul pas modelarea unui spatiu verde reprezinta pregatirea solului si a terenului. Zonele destinate odihnei, plimbarilor, plantelor ornamentale sau cele destinate copiilor sunt mai intai delimitate, dupa care incepe procesul de amenajare spatii verzi propriu-zis.

Urmeaza montarea sistemelor de irigat, dupa care se vor realiza fantanile ornamentale, iazurile sau alte constructii ornamentale. Gazonul trebuie sa arate impecabil, astfel ca specialistii de aici acorda mult timp pregatirii acestuia. Se planteaza flori, arbusti si chiar copaci, pentru ca vizitatorii sa aiba ce admira. In plus, copacii asigura umbra si temperaturile scazute pe timpul verii, atunci cand toata lumea fuge de canicula.

La cine apelezi pentru amenajare spatii verzi cu stil?

Coman Spatii verzi este unul dintre partenerii de incredere ce va pot da o mana de ajutor atunci cand vine vorba despre amenajare spatii verzi. Seriviciile de aici va asigura obtinerea unui spatiu verde potrivit pentru relaxare, plimbari si alte activitati specifice. Dumneavoastra veniti cu ideile, iar specialistii de aici vor avea grija sa le aplice cat mai eficient. Pentru detalii, accesati coman-spatiiverzi.5net.ro/ro/!