Antal Dorian Intreprindere Individuala - Servicii de securitate si sanatate in munca

BUCURESTI - 3 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in HR

Vrei sa-ti asiguri angajatii si sa le creezi conditii optime de lucru? Iti doresti sa te ridici la nivelul marilor corporatii care, intai de toate, pun accent pe integritatea lucratorilor? Nimic mai simplu, apeleaza la un furnizor de servicii de securtate si sanatate in munca (SSM).

Antal Dorian Intreprindere Individuala - Servicii de securitate si sanatate in munca

 

Antal Dorian Intreprindere Individuala este o firma creata din dorinta de a te ajuta in externalizarea activitatilor de implementare si imbunatatire a sistemelor de management al sanatatii si securitatii ocupationale, a activitatilor din domeniul SSM si a activitatilor din zona situatiilor de urgenta.

Securitate si sanatate in munca- O obligatie pentru orice angajator

Inca din antichitate, oamenii si-au dat sema ca munca pe care o presteaza poate fi periculoasa pentru ei, si au cautat diverse cai pentru a se proteja. Chiar daca astazi, serviciile de securitate si sanatate in munca au evoluat, concepul este acelasi.

O obligatie legala a managerilor oricarei firme, indiferent de dimensiuni, cifere de afaceri, ori domeniu de activitate, este de a conduce activitatea din propria firma astfel incat sa asigure securitatea si sanatatea in munca a tuturor lucratorilor din subordine.

Eliminarea tuturor accidentelor si imbolnavirilor profesionale cu ajutorul prevenirii ,reprezinta obiectivul general al securitatii si sanatatii in munca. Acest obiectiv cuprinde, de asemenea, reducerea consecintelor in cazul producerii accidentelor si/sau imbolnavirilor profesionale.

Prevenirea accidentelor si a bolilor profesionale se poate realiza printr-o politica adecvata care sa aiba in vedere imbunatatirea continua a performantei si integrarea managementului de securitate in munca, in managementul strategic al firmei.

Care sunt avantajele serviciilor de securitate si santatate in munca?

Serviciile de securitate si santatate in munca, nu trebuie privite doar ca pe o conditie impusa patronilor, ci din contra, aceaste trebuie considerate o oportunitate de dezvoltare pentru o companie. De ce?

Prin servicii de securitate si sanatate in munca, o firma demonstreaza ca este responsabila din punct de vedere social. Mai mult decat atat, serviciile de securitate si sanatate in munca protejeaza si imbunatatesc imaginea si valoarea de marca, ajutand totodata, la maximizarea productivitatii lucratorilor.

Si avantajele nu se opresc aici. Adoptand acest tip de servicii, incurajezi forta de munca sa ramana activa mai mult timp, reducand astfel, costurile si perioadele de intrerupere a activitatii.

Pentru servicii de securitate si sanatate in munca apeleaza la un profesionist in domeniu: Antal Dorian Intreprindere Individuala

Cauti un furnizor de servicii de securitate si sanatate in munca? Antal Dorian Intreprindere Individuala iti pune la dispozitie pachetul complet, executand toate activitatile stipulate in lege cu privire la securitatea si sanatatea in munca.

Principalele acitivtati in securitate si sanatate in munca oferite, sunt:

-       - Intocmirea dosarului cu documentele cerute conform legii;

-       - Elaborarea de instructiuni proprii si instructiuni specifice pentru completarea si aplicarea reglementarilor de securitate si sanatate in munca, pentru fiecare loc de munca, tinand seama de particularitatile activitatilor si ale intreprinderii, precum si ale locurilor de munca;

-       - Identificarea pericolelor, evaluarea riscurilor implicate de fiecare post de munca si elaborarea unui plan de prevenire si protectie pentru unitate si angajati;

-       - Intocmirea planului de actiune in caz de pericol grav si iminent;

-       - Completarea fiselor individuale de instructaj privind securitatea si sanatatea in munca.

Dincolo de toate acestea, iti punem la dispozitie specialisti ce detin certificat de abilitare pentru furnizarea serviciului extern de prevenire si protectie.

Asadar, pentru servicii de securitate si sanatate in munca, acceseaza pagina www.ssm-antal.ro

Taguri: ssm bucuresti