Arbitraj in domeniul constructiilor de top, numai cu Radu Sora si Asociatii!

BUCURESTI - 6 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Juridic

Arbitraj in domeniul constructiilor iti este pus la dispozitie cu un deosebit profesionalism de catre firma Radu Sora si Asociatii. Daca ai nevoie de un serviciu de arbitraj in domeniul constructiilor, nu mai sta pe ganduri si contacteaza chiar acum specialistii acestei firme. Cu ajutorul intregii echipe problemele tale vor fi rezolvate in cel mai scurt timp posibil. Succesul actiunilor tale depinde si de profesionalismul si experienta colaboratorilor pe care ii alegi, iar firma Radu Sora si Asociatii este o garantie in acest sens, un nume care impune respect!

Arbitraj in domeniul constructiilor de top, numai cu Radu Sora si Asociatii!

Arbitraj in domeniul constructiilor – ce este acest serviciu?

In domeniul constructiilor s-au inregistrat o serie de schimbari economice, de-a lungul timpului, iar acestea au condus in mod firesc si la o serie de modificari legilative.

Toate acestea au generat o modificare majora a reglementarilor legale care au afectat formele standard din domeniul achizitiilor publice, dar si al contractelor de constructii.

Astfel, in timpul desfasurarii unui contract din domeniul constructiilor se pot inregistra uneori cazuri in care viziunea contractantului este alta decat cea a beneficiarului, iar conflictul contractual generat poate fi solutionat in cadrul unui arbitraj in domeniul constructiilor.

Arbitraj in domeniul constructiilor – de ce sa apelezi la Radu Sora si Asociatii?

Firma Radu Sora si Asociatii este una din cele mai prestigioase firme de pe piata de profil de la noi din tara. Pregatirea si calificarile multiple pe care reprezentantii acestei firme o au ii califica drept un partener de nadejde si in domeniul atat de complex reprezentat de arbitraj in domeniul constructiilor.

Avocatii firmei Radu Sora si Asociatii te pot reprezenta in:

-        Arbitraj ICC Paris - International Chamber of Commerce Paris;

-        Arbitrajul in domeniul FIDIC, in fata DAB (Dispute Adjudication Board);

-        Arbitrajul in fata Curtii de Arbitraj Comercial International din Bucuresti.

Arbitrajele din domeniul constructiilor mai pot aparea din executarea contractelor FIDIC care sunt contracte ce au ca obiect  constructia de infrastructura sau reabilitarea soselelor nationale sau de cale ferata.

Radu Sora si Asociatii este membra a celebrei retele internationale de avocati “International Jurists”. Apartenenta firmei Radu Sora si Asociatii la aceasta retea confera clientilor sai garantia unor servicii prestate la standarde ridicate de calitate si seriozitate.

Contextul economic actual si continua dezvoltare pe care economia o inregistreaza aduce cu sine si situatii care necesita arbitraj pentru rezolvarea litigiilor aparute in derularea unui contract. Firma Radu Sora si Asociatii este una cu un profil dinamic, energic, care este intr-o permanenta dezvoltare si adaptare la cerintele unei piete atat de dinamice cum este si cea a constructiilor.

Specialistii firmei Radu Sora si Asociatii dispun de o pregatire si practica deosebita, fapt ce conduce in mod firesc la rezultate deosebite. Din acest motiv nu trebuie sa mai cauti o firma pentru arbitraj in domeniul constructiilor, ci trebuie sa apelezi la serviciile firmei Radu Sora si Asociatii chiar acum.

Impreuna cu acesti specialist vei reusi ca in cel mai scurt timp cu putinta sa ai rezultatele cele mai bune ce pot fi obtinute si in acest fel sa scapi de bataile de cap pricinuite de respectivul litigiu.