Arcos: Mobilier unicat pentru gusturi rafinate

Timisoara - 8 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri

Daca sunteti in cautarea unui mobilier de calitate, dorind in acelasi timp solutii unice care sa se diferentieze de produsele existente in magazinele de profil, trebuie sa alegeti serviciile unei companii care poate realiza mobilier la comanda . Mobilierul la comanda va fi executat intotdeauna tinand cont de preferintele beneficiarilor si de viziunea acestora in materie de design interior; desigur aceste preferinte vor fi retusate sau „ghidate” de catre un personal calificat si experimentat care garanteaza calitatea produsului finit obtinut.

www.arcosmob.ro

www.arcosmob.ro

Pentru a va putea bucura de servicii precum cele mentionate mai sus, compania Arcos vine in intampinarea dumneavoastra si a tuturor celor interesati cu oferte promotionale pentru toata gama de mobilier executata. Arcos realizeaza atat mobilier la comanda cat si mobilier stas, disponibil in diverse modele ce se incadreaza in dimensiunile standard ale unei locuinte. Arcos isi are sediul in Timisoara , serviciile firmei adresandu-se atat locuitorilor din orasul mentionat dar si din imprejurimi. In acelasi timp, serviciile companiei Arcos se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice, toate comenzile solicitate fiind executate in cel mai scurt timp posibil.

Mobilierul la comanda este solutia aleasa de regula de cei care nu reusesc sa gaseasca mobilierul dorit in magazinele de profil sau pentru cei care dispun de un spatiu ce nu se incadreaza in dimensiunile standard ale unei camere de bloc sau de casa. Mai mult, mobilierul la comanda este preferat si de cei ce doresc personalizarea si amenajarea deosebita a propriei locuinte. De aceea, Arcos pune la dispozitia clientilor sai mobilier unicat, realizat atent de personal calificat si experimentat. Procesul de executie a mobilierului se va realiza prin intermediul aparaturii de specialitate care garanteaza calitatea ireprosabila a produsului finit.

Prin intermediul Arcos puteti achizitiona o gama diversificata de mobilier printre care amintim urmatoarele: mobilier pentru camera de zi, pentru dormitor, pentru camera copii, mobilier de birou, pentru baie, pentru hol, pentru spatii comerciale, pentru hoteluri dar si pentru sufragerie sau bucatarie. Dupa cum puteti observa oferta Arcos este una generoasa ce include atat mobilier ce se adreseaza persoanelor fizice cat si mobilier pentru institutii sau companii.

Mobilierul realizat de compania Arcos va fi transportat la domiciliu in conditii speciale doar de catre personal atestat. Apoi, mobilierul va fi montat la fata locului de specialistii Arcos care se vor asigura ca raspund tuturor solicitarile primite din partea fiecarui client in parte. De aceea tarifele practicate de aceasta companie sunt avantajoase; pentru anumite comenzi (numar de piese comandate, si asa mai departe) se pot acorda si discounturi suplimentare ce includ reduceri importante, sau servcii suplimentare gratuite.

Puteti oricand beneficia de aceste servicii prin utilizarea datelor de contact ce sunt disponibile in subsolul acestui articol. Similar, puteti vizualiza modele de mobilier realizate de Arcos prin accesarea platformei online a companiei mentionate, unde puteti obtine si alte informatii suplimentare referitoare la activitatea depusa de aceasta firma. Aceleasi informatii le puteti solicita si prin vizitarea showroom-ului din Timisoara – vezi datele de contact pentru detalii suplimentare.

Arcos, date de contact

Adresa:Str. Ariadna, Nr. 43, Timisoara

Telefon:   0356 170 199 
               0722 258 151

Fax: 0256 272 168
E-mail: office@arcosmob.ro