Arhivare documente de la ArchivIT – descopera beneficiile unor servicii profesionale!

BUCURESTI - 16 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Finante / Contabilitate

In ultimii ani, tot mai multe firme din Romania decid sa externalizeze sarcina de arhivare a documentelor catre firme specializate. Atunci cand este realizata conform legislatiei, arhivarea documentelor va poate scuti de pierderi financiare importante, dar si de eventuale amenzi. Insa, pentru a beneficia de solutii profesionale de arhivare si un sistem de management eficient, trebuie sa alegeti cu grija firma cu care veti colabora.

Arhivare documente de la ArchivIT – descopera beneficiile unor servicii profesionale!

ArchivIT este una dintre cele mai apreciate firme de arhivare din tara, aceasta fiind subsidiara grupului Villar International din Israel, cu peste 30 de ani de experienta in acest domeniu. Aceasta firma va ofera servicii profesionale de arhivare documente si cele mai avantajoase conditii de colaborare.  Mai exact, ArchivIT detine cel mai modern si sigur centru pentru depozitarea arhivelor din Romania, dar si personal specializat, imbunatatind serviciile oferite in mod constant.

Prevederile legislative referitoare la arhivarea si pastrarea documentelor unei firme se pot schimba de la un an la altul, ceea ce impune o atentie deosebita din partea firmelor. In cazul in care se constata ca nu ati respectat noile reglementari, veti fi sanctionati cu amenzi destul de mari.  Prin urmare, legislatia nu poate fi respectata intocmai daca nu sunteti la curent cu modificarile aduse acesteia sau daca nu aveti competenetele necesare pentru a pune in aplicare noile prevederi. Astfel, aveti nevoie de o firma de arhivare care sa se ocupe de toate aceste proceduri in locul dumneavoastra.

Top 10 beneficii servicii arhivare

Serviciile de arhivare documente oferite de ArchivIT raspund chiar si celor mai exigente cerinte, indiferent ca optati pentru arhivarea electronica sau cea fizica. Pentru a va convinge de profesionalismul acestei firme specializate, iata principalele 10 beneficii:

- Eficientizarea fluxului de lucru – arhivarea documentelor nu presupune doar sortarea documentelor si depozitarea acestora in cutii speciale. Procesul de arhivare este unul complex si consta in sortare, fondare, ordonare si selectionare, precum si stabilirea termenului de pastrare; astfel, informatia poate fi accesata rapid si usor, in conditii de maxima siguranta.

- Depozitare in spatii autorizate – ArchivIT dispune de un depozit special construit, care detine autoizatie PSI si toate certificarile ISO, precum si sisteme de alarma, monitorizare CCTV 24/7 si paza permanenta; temperatura si umiditatea sunt controlate in permamenta, iar rafturile metalice rezista la seisem de peste 8 grade pe scara Richter.

- Securitatea documentelor – indiferent ca vorbim despre arhiva fizica sau cea electronica, ArchivIT asigura un nivel ridicat de securitate; sistemul de securitate al firmei asigura confidentialitatea si disponibilitatea informatiei; personalul are acces limitat doar la informatiile necesare pentru a-si desfasura activitatea.

- Distrugere confidentiala arhiva – potrivit legislatiei, arhivele trebuie distruse atunci cand nu mai sunt utile sau necesare; angajatii de aici va anunta periodic cu privire la documentele ce pot fi distruse si se asigura ca totul este realizat conform legii; materia distrusa este reciclata.

- Reducerea costurilor – este mult mai simplu sa externalizati serviciul de arhivare, decat sa va asumati aceasta sarcina intern; cheltuielile sunt mai mici, iar compania dvs se va putea concentra pe dezvoltarea si imbunatatirea planului de business.

- Accesare rapida a arhivei – aveti acces rapid si sigur oricand doriti la arhivele firmei dvs; accesul se poate face fie electronic, fie aducand fizic dosarele/cutiile la sediul dvs.

- Consultanta arhivistica – specialistii ArchivIT va ofera consultanta si va ajuta sa evaluati toate costurile necesare pentru volumul arhivei detinute.

- Cutii arhivare de calitate superioara – primiti cutii pentru arhivare documente standardizate, de calitate superioara, astfel ca documentele vor fi protejate de orice risc; acestea sunt oferite de catre firma de arhivare, costurile fiind incluse in factura finala.

- Organizare arhiva eficiente – in cazul in care detineti spatiul necesar pentru arhivarea documentelor, specialistii de la ArchivIT va ajuta cu organizarea acestora; astfel beneficiati de eficienta maxima si costuri minime.

- Confidentialitate – toate documentele dumneavoastra se afla in perfecta siguranta in depozitele de arhivare ale firmei ArchivIT; colaborarea cu aceasta companie se bazeaza pe profesionalism si confidentialitate, astfel ca veti fi multumiti de serviciile de arhivare in care ati investit.

Arhivare documente fizica sau electronica de la ArchivIT!

In cazul in care aveti nevoie de solutii profesionale de arhivare documente ArchivIT este alaturi de dumneavoastra. Beneficiati de consultanta, servicii de inalta calitate, profesionalism si securitate, dar si costuri foarte avantajoase. Arhiva dvs va fi pastrata in spatii autorizate si special amenajate, costurile vor fi reduse pe termen lung, iar timpul de lucru al personalului va fi mult mai bun. Pentru mai multe detalii, discutati cu reprezentantii ArchivIT!

Despre Zoom-Biz

Infiintat in 2006, Machteam Soft reprezinta un jucator important pe piata de internet din Romania. Detinem in portofoliu site-uri care atrag lunar 4 milioane de unici. Printre acestea se afla lideri de piata precum sentimente.ro, comunicatedepresa.ro, acasa.ro, teamdeals.ro sau site-uri de nisa precum colegiimei.ro, weblog.ro, jurnale.ro, prieteni.ro, videomax.ro, cautabona.ro si altele.