As Piscine – Rasfat si calitate

Timisoara - 16 august 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Vrei sa achizitionati o piscina si nu stiti la cine sa apelati? Detineti deja o piscina si aveti nevoie de servicii de reconditionare sau de reparatie a acesteia? Vrei sa cumparati diferite accesorii, finisaje sau piese de mobilier pentru piscina dumneavoastra? Raspunsul acestor intrebari va este oferit de firma As Piscine. Dumnealor detin toate resursele necesare pentru a va putea oferi servicii si produse conexe piscinelor, de foarte buna calitate.

AS Piscine

AS Piscine

       Daca detineti un peticel de pamant si aveti si niste banuti economisiti, va puteti gandi probabil sa il exploatati pentru a va oferi putina racoare si relaxare pe timpul verii. De obicei, acesta devine gradina, loc de gratar sau umbrar cu vie. Cum ar fii, insa, sa puteti transforma peticul de pamant intr-o adevarata oaza de relaxare si placere? Daca posibilitatile iti permit ar trebui sa iti amenajezi o piscina. Efectul este garantat: zile mai racoaroase, relaxante si pline de bucurie.

       Ca structura generala, exista doua tipuri de piscine: cele subterane (sapate in pamant) si cele supraterane (construite de-asupra solului). Cea de-a doua solutie este mai simpla, insa prima este mult mai durabila. Cand alegeti tipul de piscina trebuie sa tineti cont de mai multe aspecte precum: bugetul alocat, spatiul alocat amenajarii piscinei, locatia, umbritul, sa fie ferita de pomi, planeitatea suprafetei etc.

Piscina subterana sau piscina supraterana?

       Piscina supraterana este de obicei de forma rotunda sau ovala, cu cadrul structural la vedere. Suprafata acestuia se acopera cu PVC, in timp ce scheletul este facut din otel galvanizat sau alte materiale rigide si rezistente la coroziune. Fundatia este realizata din beton, piatra sau lemn. Aceasta solutie elimina efortul si costurile excavarii, nefiind nevoie de specialisti pentru a putea monta o astfel de piscina. Instalarea dureaza in jur de 1-2 saptamani.

       Piscina subterana presupune un proces mai elaborat de instalare, insa aceasta prezinta durabilitatea si rezistenta mai mari. Calitatea si flexibilitatea acestui tip de piscina duce insa la cresterea pretului, fata de piscinele supraterane.

Piscinele marca As Piscine

       Specialistii firmei va ofera posibilitatea sa alegeti dintr-o gama larga de piscine, cu forme si dimesiuni diferite, atat pentru piscine interioare, cat si pentru cele exterioare. Puteti alege dintre:

    Piscinele modulare din panouri tratate anticoroziv. Acestea sunt confectionate din panouri metalice, protejate impotriva coroziunii cu un aliaj aluminiu – zinc.Piscine din Al – Zn (combinatie intre panouri de tabla de otel de 2 mm, tratata chimic cu zinc si aluminiu 100%, conferindu-i durabilitatea specifica);Piscine din beton monolit;Piscine din materiale compozite (fibra de sticla). Acestea sunt foarte usor de instalat si forma lor poate fi personalizata in functie de preferintele clientului.

As piscine Timisoara

       Daca sunteti proprietatul unei piscine si aveti nevoie de ajutor pentru intretinerea ei sau daca doriti, pur si simplu, sa va amplasati o astfel de solutie de relaxare pe timpul verii langa locuinta dumneavoastra, firma As Piscine va pune la dispozitie o gama diversificata de produse si servicii. Priceperea si calitatea ireprosabila a serviciilor oferite sunt principalele atuuri ale companiei timisorene, reusind astfel sa satisfaca si cele mai sofisticate cerinte din partea clientilor sai.

       Pe langa piscine, compania As Piscine va ofera si numeroase produse pentru tratarea apei, minipiscine, articole de plaja, servicii de reconditionari piscine si chiar roboti pentru curatarea acesteia.

Date de contact:

Denumirea firmei: As Piscine;

Numar de telefon: 0733 195 583 ;

Localitate: Timisoara .