Avantajele programelor de team building – HR Analytics

Brasov - 29 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in HR

Orice sef isi doreste ca angajatii sai sa mentina o relatie bazata pe profesionalism, incredere si cooperare deplina. Sucesul unei companii depinde in foarte mare parte de angajatii acesteia; este foarte important ca echipa ta sa fie unita impotriva oricarei probleme si sa coopereze pentru a gasi solutii optime pentru rezolvarea acesteia. In cazul in care ai nevoie de ajutor in ceea ce priveste crearea echipei ideale, echipa HR Analytics iti sta la dispozitie cu programele de team building!

Avantajele programelor de team building – HR Analytics

Ce este team building-ul?

  Team building-ul reprezinta, in fapt, o serie de activitati organizate inafara locului de munca, al caror scop este crearea unei legaturi unice intre membrii echipei tale, bazate pe incredere si spirit de echipa. Activitatile de team building pot fi diverse sporturi, concursuri etc care se bazeaza pe munca in echipa, ceea ce ii va determina pe membrii echipei tale de angajati sa gaseasca metode eficiente de a lucra impreuna, avand incredere unii in ceilalti.

Care sunt avantajele team building-ului?

Team building-ul are o serie vasta de avantaje, printre care amintim:

Consolidarea echipei tale si a relatiilor intre angajati – de foarte multe ori, in momentul in care angajezi o persoana noua, acesteia ii poate fi destul de greu sa se integreze in noul colectiv. In plus, majoritatea angajatilor privesc locul de munca doar ca pe o modalitate de a castiga bani si foarte putini dezvolta relatii de prietenie la locul de munca. Ajuta-ti angajatii sa-si gaseasca punctele comune si sa interactioneze; astfel, compania ta se va trasnforma intr-o adevarata familie.

Cresterea implicarii angajatilor si a spiritului de responsabilitate – angajatii tai vor veni cu mult mai mult drag la munca in momentul in care stiu ca vor fi asteptati de catre prieteni ; activitatile de team building ii vor ajuta pe angajatii tai sa vada ca pot apela la ajutorul celor din jur si ca atmosfera de la locul de munca poste fi una relaxanta.

Cresterea productivitatii echipei – chiar daca nu iti permiti in momentul de fata sa le maresti salariile angajatilor tai, desi va aflati intr-o perioada aglomerata in care acestia trebuie sa depuna eforturi in plus, nu vei intampina plangeri in cazul in care acestia s-au integrat perfect in colectivul din care fac parte si nu doresc sa il paraseasca.

Cresterea motivatiei echipei – activitatile de team building sunt, dupa cum spuneam, activitati ce se desfasoara intr-un context distractiv, ceea ce ii va distrage pe angajatii tai de la problemele de zi cu zi si ii va ajuta sa se relaxeze. Aceste zile relaxante vor fi primite cu bucurie de catre orice angajat, care se va intoarce cu mult mai mult chef de munca dupa o zi distractiva petrecuta alaturi de prietenii sai.

Cresterea calitatii serviciilor oferite – in momentul in care iti vei multumi angajatii, acestia vor face tot posibilul sa iti intoarca serviciul; astfel, productivitatea firmei va creste fara sa iti dai seama. Un angajat fericit este un angajat harnic, al carui scop va fi acelasi ca si al tau : dezvoltarea companiei si obtinerea cator mai multi clienti. Mai mult decat atat, activitatile de team building vor imbunatati imaginea interna a companiei si ii vor ajuta pe cei din echipa ta sa uite de micile neintelegeri.

Alege activitatile de teambuilding organizate de firma HR Analytics! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa ne contactezi, accesand platforma web a companiei (www.teamevent.ro ) sau utilizand numerele de telefon 0731 023 052 si 0731 023 051.