Avantajele unei imprimante profesionale – Romconex

BUCURESTI - 25 noiembrie 2013

Comunicat tip General in IT&C

Stiai ca 90% dintre organizatiile din ziua de azi au caracterizat printarea ca fiind absolut necesara pentru desfasurarea activitatii lor? Existenta unei imprimante profesionale este cruciala in orice birou ; cum ar fi ca, in momentul in care ai nevoie de un document in format electronic sa iti parasesti locul de munca pentru a merge sa-l printezi la cel mai apropiat magazin de print? Cu toate ca nu acordam prea multa atentie imprimantelor, acestea ne fac viata (si munca ) mult mai usoara.

  Imprimantele obisnuite ne pot da de multe ori batai de cap. Ori trebuie schimbate cartusele,ori culorile sunt departe de a fi realistice, ori refuza sa printeze ceea ce iti doresti… Pentru a evita toate aceste incoveniente, iti recomandam utilizarea unei imprimante profesionale . Una dintre companiile care te poate ajuta este Romconex Bucuresti, care comercializeaza imprimante profesionale marca Canon.

Despre imprimantele Canon

   Cu totii am auzit de compania Canon, aceasta fiind infiintata cu aproape 80 de ani in urma in Tokyo si obiectivul ei principal fiind productia produselor optice. In acest tip de produse se incadreaza si imprimantele, care sunt recunoscute in lumea intreaga datorita performantelor extraordinare. Imprimantele profesionala Canon iti ofera nu numai calitatea superioara la un pret avantajos, ci si posibilitatea de a-ti dezvolta afacerea, in cazul in care obiectivul acesteia este legat de domeniul printarii.

   Dupa cum vei observa in momentul achizitionarii unei imprimante, acestea sunt de mai multe tipuri:

- Imprimante matriceale

- Imprimante cu jet de cerneala

- Imprimante cu laser

- Imprimante cu imprimare tehnica

Avantajele unei imprimante profesionale

   In momentul in care te decizi sa achizitionezi o imprimanta profesionala, trebuie sa stii ca cele mai bune sunt imprimantele profesionale digitale. Unul dintre avantaje poate fi sesizat chiar in denumire: profesionalismul. O imprimanta profesionala este utilizata in majoritatea cazurilor de catre magazinele de print fotografii sau de firmele ce ofera servicii perzonalizate de print. Acestea sunt superioare imprimantelor obisnuite, fiind mult mai eficiente si mai avantajoase.

   Imprimantele profesionale pot fi utilizate in obtinerea unei game vaste de printuri : publicatii artistice, fotografii, materiale publicitare superioare din punct de vedere calitativ si chiar arta plastica. Astfel, o imprimanta profesionala este indispensabila afacerii tale, indiferent de domeniu, deoarece iti ofera posibilitatea de a-ti produce singur materialele advertising.

   Un alt avantaj al imprimantelor profesionale este ca nu va trebui sa inlocuiesti placile de imprimare, ca in cazul unei imprimante obisnuite. Prin urmare, vei fi scutit atat de procesul de cautare, cat si de investirea in placi de imprimare noi.

   In plus, printurile realizate cu o imprimanta profesionala vor arata mai bine, iar structura materialului nu va avea de suferit. In cazul imprimantelor profesionale, cerneala sau tonerul folosit nu va patrunde in material, ci se va depune la suprafata acestuia.

  Romconex Bucuresti iti pune la dispozitie o gama larga de imprimante, printre care:

- Imprimante personale cu jet de cerneala

- Imprimante laser

- Imprimante profesionale

  Alege calitatea superioara a printurilor de care ai nevoie cu imprimantele profesionale Romconex! Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a plasa o comanda, te invitam sa accesezi site-ul companiei sau sa folosesti informatiile de contact de mai jos:

SC ROMCONEX SRL

Adresa: Vlad Dracu nr 21-23, sector 3, Bucuresti

Telefon/ Fax: 021/3261397

Telefon mobil: 0722/226103

Adresa de e-mail: office@romconex.ro