Avantajele unui DVD Player Auto Sony

BUCURESTI - 27 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Se stie sigur, un DVD Player Auto Sony imbina calitatea de top a unui DVD cu designul modern si foarte atractiv. Iti doresti si tu pentru masina ta un astfel de DVD? Ia legatura cu Auto Sound, un magazin online din Bucuresti, si bucura-te de o investitie bine facuta!

Avantajele unui DVD Player Auto Sony

Afla de ce sa-ti cumperi si tu un DVD Player Auto Sony

In primul rand, trebuie sa stii cine este fondatorul celebrului brand Sony. Este vorba despre Akio Morita care a vazut lumina zilei in anul 1921 in Japonia, localitatea Nagoya, intr-o familie cu traditie in producerea de sos de soia si sake. Chiar daca era cel mai mare fiu al familiei si ar fi trebuit sa duca afacerea familiei mai departe, Akio Morita a fost mult mai atras de electronice. Astfel a inceput istoria unui brand care in 2013 avea venituri de 75,4 miliarde dolari si aproximativ 140.000 de angajati.

Anul 1961 poate fi considerat anul de infiintare a companiei Sony, desi Miorita a avut tentative si inainte de aceasta data, iar pana atunci afacerea sa purta numele de Tokyo Telecommunications Engineering. In acest mod Sony a devenit prima companie japoneza pe care Bursa din New York a listat-o in 1961, iar apoi si-a creat chiar o unitate de productie in S.U.A., dezvoltandu-se atat in America de Nord, cat si in Europa si Asia.

Insa brandul Sony este recunoscut in special pentru produsele sale audio de calitate superioara. In 1979 Sony reuseste sa lanseze primul Walkman din lume, iar in 1982 primul CD Player. De retinut faptul ca pentru Sony estetica produselor sale s-a aflat intotdeauna pe primele pozitii alaturi de calitate si functionalitate, ba chiar a primit si un premiu pentru design.

Dar sa revenim acum la DVD Player Auto Sony. Cu o istorie foarte bogata in spate, acest DVD intruneste urmatoarele caracteristici si avantaje:

-        Format 2DIN, cu o putere de iesire de 4x55W, iesire preamplificator si iesire pentru subwoofer;

-        Intrare auxiliara fata/spate;

-        Intrare USB;

-        Iesire video;

-        Este dotat cu balans, fader, filtru de trecere, ATT, Zappin, RDS Eon;

-        Memorie automata tuner;

-        Finisaj deosebit;

-        Ecran tactil;

-        Control parcare;

-        Telecomanda optionala;

-        Monitor LCD cu diagonala avand marimi diferite;

-        Dimmer;

-        O luminozitate foarte buna;

-        Rezolutia ecranului este de 800x400;

-        Greutatea este foarte mica, de doar 1.6 kg;

-        Garantia oferita este de 2 ani.

Cumpara un DVD Player Auto Sony model XAV65 de la Auto Sound

DVD Player Auto Sony model XAV65 poti achizitiona la un pret bun de la Auto Sound. Aceasta companie iti pune la dispozitie DVD-ul prin intermediul magazinului sau online cumparand astfel un produs de calitate intr-un timp scurt, fara bataie de cap.

DVD-ul de la Sony iti permite sa asculti muzica preferata in masina, sa vizionezi un film sau un videoclip, acesta dovedindu-si din plin fiabilitatea, calitatea si durata mare de utilizare chiar si in conditii de forjare maxima. In plus, preturile sunt reduse, iar tu ai siguranta achizitionarii unui produs ce apartine unui brand recunoscut pentru acest domeniu de activitate.