Best Decor Idea aduce un plus de rafinament caminului tau

BUCURESTI - 29 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Denota opulenta, rafinament si stil. Un singur element de decor, capabil sa dea o nota personala oricarei incaperi. Este alegerea celor care stiu sa pretuiasca frumosul, si a celor care vor eleganta la superlativ. Mereu la moda, candelabrul, este alegerea ideala pentru a transforma caminul intr-unul de cinci stele. Obiectul de decor care a facut deliciul clasei aristocrate in epocile trecute, candelabrul ramane un must-have al designului interior. Acesta nu este un simplu element de decor, este amprenta personala de lux, menita sa innobileze spatiul.

www.lustre-online.eu

www.lustre-online.eu

Oricine isi doreste un camin amenajat dupa cele mai noi tendinte, care sa starneasca admiratia celor care ii trec pragul. Detaliile sunt cele care fac diferenta. Si nu orice fel de detalii, ci unele care sa atraga atentia prin estetica si somptuozitate. Candelabrul face parte din aceasta categorie, o categorie exclusivista.  Un model aparte este intodeauna o investitie pentru intreaga casa.

Alegerea unui candelabru nu este dificila insa acesta trebuie sa respecte anumite reguli pentu ca obiectul de decor sa fie pus in valoare. In primul rand, trebuie sa alegi candelabrul in functie de locatie. Astfel pentru living sau dining poti opta pentru un candelabru clasic, bogat ornamentat cu cristale sau margele, de dimensiuni mari, inspirat din epoca clasica sau renascentista, care totodata sa aiba o putere mare de iluminare. In cazul in care preferi candelabrul pentru dormitor, acesta poate avea dimensiuni mai mici, iar designul nu trebuie neaparat sa fie incarcat, si nici nu trebuie sa asigure o putere mare de iluminat. Al doilea element pe care trebuie sa-l ai in vedere inainte de a achizitiona un candelabrul este dimenisunea acestuia. De cele mai multe ori, marimea este mai importanta decat modelul in sine. Numarul de becuri si pozitionarea corecta sunt esentiale daca doresti ca rezultatul sa fie unul pe masura asteptarilor. Spre exemplu,  o camera de 3,5 m necesita un candelabru cu diametrul de 70 de cm, iar distanta dintre varful candelabrului si podea nu trebuie sa fie mai mare de 2 m. Astfel, candelabrele mari sunt ideale pentru camerele inalte iar cele simple, cu dimensiuni reduse, pentru camerele mici.

Designul candelabrului trebuie ales in functie de modul si stilul in care este amenajata incaperea in care urmeaza sa fie amplasat acesta. Candelabrele moderne vin intr-o varietate aproape infinita de modele, marimi. si culori Acestea sunt dotate cu lumanari electrice sau globuri de lumina electrica. Fie ca este adeptul stilului avangardist ori al celui minimalist, acest tip de candelabru se va adapta cu succes cerintelor estetice. Insa, de departe cel mai apreciat model de candelabru este cel din cristal, atent la capitolul detalii si bogat ornamentat, accesorizat cu elemente scumpe si pretentioase.

Indiferent de alagerea ta Best Decor Idea , expertul elementelor de iluminat si accesorii, are candelabru perfect caminului tau. Din gama noastra de produse fac parte mii de modele, toate confectionate din materiale de calitate, menite sa accentueze luxul si rafinamentul. La Best Decor Idea gasesti candelabre moderne, clasice, din cristal Bohemia, cristal Swarovski, chiar si candelabre suflate cu aur. De la modele sofisitcate pana la cele simple, candelabrele din gama noastra raspund cu succes chiar si celor mai exigente gusturi in materie de design interior. Mai mult decat atat, preturile acestora nu sunt exclusiviste ci sunt potrivite oricarui buzunar. Pentru a te convinge, acceseaza pagina noastra de internet www. lustre -online.eu.

Contact:

Tel.: +40724-341.946

E-mail: comenzi@lustre-online.eu