Boxe audio de la McCauley, la preturi promotionale - Sound Stil

Brasov - 30 iulie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Compania brasoveana Sound Stil ce isi desfasoara activitatea in domeniul comertului cu echipamente profesionale de sunet si lumini si instrumente muzicale, pune la dispozitia celor aflati in cautarea unor echipamente profesionale de sunet, boxe audio de la McCauley, recunoscute pentru fiabilitatea si performanta lor.

Boxe audio de la McCauley, la preturi promotionale - Sound Stil

Toti cei care vor un sunet impecabil in cadrul evenimentelor organizate, gasesc in oferta noastra o gama completa de boxe audio de la McCauley, disponibile in zeci de modele, cu puteri  si caracteristici dintre cele mai diverse.

Dincolo de diversitate si calitate, compania Sound Stil ofera tuturor clientilor accesul si la tarife competitive, cu mult mai mici decat cele practicate, in general, de magazinele de profil din țara și din afara tarii.

Sound Stil comercializeaza boxe audio de la McCauley, ce fac parte din categoria boxelor de top profesionale, boxe destinate pentru teatre, companii de rental, cluburi, etc.

Boxe McCauley Sound, produse în America, preturi avantajoase

Compania McCauley Sound are patru categorii de produse: Sisteme Touring Class, Sisteme de instalații fixe, sisteme de monitorizare scena, precum și sisteme generale.

McCauley Sound este unul dintre liderii mondiali în tehnologia din domeniu. Tehnologia, proiectarea și  producerea boxelor se executa numai în Statele Unite ale Americii.

In organizarea oricarui eveniment, fie ca este vorba de concerte de mare amploare, petreceri private, lansari de produse, ori conferinte importante, calitatea sunetului joaca un rol decisiv in ceea ce insemana succesul evenimentului respectiv.

Un sunet impecabil este ingredientul pentru o seara reusita dar si elementul de care depind distractia si buna dispozitie a invitatilor.

Boxele pasive sunt ideale in cazul instalatiilor fixe, cu multe elemente, ce dezvolta o putere mare. Separarea dintre boxe si amplificatoare poate reprezenta un beneficiu major atunci cand este luat in calcul supra-solicitarea si incalzirea echipamentelor audio din cauza puterilor ridicate si a perioadelor indelungate de utilizare.

Sound Stil pune la dispozitia clientilor, boxe pasive apartinand unor marci de renume pe piata de profil, printre care si boxe audio de la McCauley: cu carcasa din lemn, rezistenta la apa, boxe ce pot fi utilizate cu succes si pe post de monitoare de scena, boxe pentru instalatii fixe interioare, exterioare, aplicație line-array, precum si multe alte modele pentru toate exigentele celor interesati.

De mentionat este faptul ca toate produsele comercializate, inclusiv boxe audio de la McCauley se bucura de garantie.

De asemenea, clientilor Sound Stil le sunt oferite si servicii de consiliere gratuita in alegerea corecta a sistemelor audio.

Sound Stil-Atunci cand sunetul conteaza

Cu o experienta de peste 13 ani in comercializarea de sisteme si echipamente profesionale de sunet si lumini, compania Sound Stil s-a impus pe piata de profil din Romania datorita profesionalismului si gratie portofoliului impresionant de produse.

Echipamentele comercializate provin de la producatori renumiti in lume, precum: McCauley, Neutrik, Rean, Klotz, Phonic, MAG, Ashly, Allen&Heath, Shure, D'addario, Planet Waves, LumiDesk, Amati, Promark,  si multi altii.

Oferta companiei cuprinde: boxe, mixere, aplificatoare, stative si microfoane, echipamente pentru DJ, echipamente de lumini si efecte speciale, sisteme de conferinta, elemente pentru scena, etc.

Pentru a achizitiona produsele noastre, clientii ne pot contacta telefonic si online, sau pot veni direct la sediul firmei aflat in Brasov.

Sound Stil

Adresa:  Str. Ecaterina Teodoroiu, Nr. 38

Tel:     0731 003 836

              0724 261 807

              0723 274 818

Website: www.soundstil.ro