Buchete de mireasa, nelipsite in ziua nuntii

BUCURESTI - 25 octombrie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Fiecare fata, fiecare femeie, este diferita si unica in felul ei. Pentru ziua nuntii, orice mireasa trebuie sa fie stralucitoare si sa aiba amintiri minunate, speciale. Printre accesoriile ce atrag cel mai mult privirea, si sunt si pe primele locuri in a fi imortalizate in fotografii sunt nelipsitele buchete de mireasa.

Buchete de mireasa, nelipsite in ziua nuntii

Fiecare fata, fiecare femeie, este diferita si unica in felul ei. Pentru ziua nuntii, orice mireasa trebuie sa fie stralucitoare si sa aiba amintiri minunate, speciale. Printre accesoriile ce atrag cel mai mult privirea, si sunt si pe primele locuri in a fi imortalizate in fotografii sunt nelipsitele buchete de mireasa. Tocmai pentru ca fiecare femeie este unica, imbracamintea trebuie sa fie adaptata personalitatii si aspectului, iar cele ce trebuie prin alcatuire si forma sa puna in valoare silueta sunt specialele buchete de mireasa. In general atat accesoriile purtate cat si imbracamintea trebuie sa aduca in infatisarea finala armonie. Buchete de mireasa trebuiesc asortate in cea mai frumoasa zi din viata unei femei, potrivite in asa fel incat sa aiba o marime buna pentru stilul rochiei purtate si sa se adapteze perfect acesteia. 

Hortensia, bujorii, orhideele si trandafirii sunt flori cu mireasma puternica si sunt adorate de viitoarele mirese. Trandafirii, flori neasemuit de frumoase, sunt preferati nu numai pentru ca sunt simbolul romantismului ci si pentru ca au un pret accesibil si se prezinta in o variata gama de culori si de nuante. Misterioase, fermecatoare si incarcate cu mister exotic, orhideele sunt de asemenea cautate pentru alcatuirea de buchete de mireasa. Hortensia, o floare foarte mare si de o eleganta fina, este aleasa pentru aspectul sau si pentru ca evoca o viata bogata. Aceasta floare este capabila sa puna in umbra prin simpla ei prezenta orice aranjament floral. Toamna, buchete de mireasa aurii ce au in componenta lor elemente in trend cu natura sunt accesoriile recomandate. Pentru alcatuirea acestor buchete se recomanda flori ca trandafirii, floarea soarelui, dahliile, proteea, crizantemele, celosia sau imortelele.

Nimeni nu ii poate spune in ziua nuntii ei unei mirese ce sa imbrace, iar rochiile de mireasa se prezinta intr-o oferta foarte variata. Insa trebuie tinut cont de un aspect foarte important, si anume silueta. Croiala rochiei de mireasa trebuie adaptata siluetei in asa fel incat sa fie ascunse defectele si puse in valoare calitatile. Tinand cont de acest lucru, optiunile pe care viitoarea mireasa le are in ceea ce priveste rochia din ziua nuntii sunt totusi limitate. 

Pentru a se alege unul dintre frumoasele buchete de mireasa trebuie sa se tina cont, ca si in cazul alegerii rochie de mireasa, de anumite criterii. Pentru ca acest accesoriu sa infrumuseteze mireasa si sa arate potrivit, trebuie sa se potriveasca cu tema nuntii, cu noanta de alb a rochie de mireasa, si nu in ultimul rand sa fie in armonie cu silueta si cu dimensiunile fiecareia. Nu este recomandata alegerea de buchete de mireasa dupa pretul lor. Pentru economii se poate comanada pachetul intreg de nunta la un singur florist, in aceeasi tema de culori. Un astfel de pachet are si serviciile incluse mult mai ieftine. 

Ce poate face o mireasa dupa nunta cu buchetul ei? Exista doua varianta. Prima este ca vrea sa il pastreze iar a doua este ca nu vrea sa il pastreze. In cazul in care vrea sa pastreze trebuiesc comandate de la inceput doua buchete de mireasa. Unul il arunca domnisoarelor de onoare la sfarsit, iar pe celalalt il pastreaza. Aici exista si varianta in care, pentru a putea prinde buchetul mai multe domnisoare de onoare, sunt legate cu o pamblica mai multe buchete de mireasa mai mici si sunt aruncate odata domnisoarelor de onoare. Daca nu este preferata varianta cu domnisoarele de onoare se poate face un joc prin care sa se afle perechea cu cei mai multi ani de casnicie. Pentru a-si arata admiratia pentru sotia din acel cuplu mireasa ii va darui buchetul. Daca mireasa nu vrea sa pastreze buchetul il poate darui si unei cunostinte dragi la sfarsit, in semn de afectiune. Mai multe detalii vezi pe site-ul : www.iflori.ro