Business Communication iti face viata de auditor mai usoara

Timisoara - 14 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Ai nevoie de servicii de audit de cea mai buna calitate pentru compania ta, insa nu ai gasit nici o firma prestatoare care sa-ti inspire incredere 100% in serviciile sale? Lucrezi in domeniul financiar contabil si iti desfasori adesea activitatea si ca auditor acreditat pentru orice firma din orasul tau, care are nevoie de astfel de servicii? In munca ta, ti-ar prinde bine sa beneficiezi de un soft, care sa fie in conformitate cu toate legile si normele in vigoare?
O companie de renume din Timisoara, care iti poate pune la dispozitie soft-uri acreditate pentru auditori, se numeste Business Communication. Inca din anul 2006, Business Communication a scos pe piata aplicatia Bcomm Audit Manager, care a venit in ajutorul tuturor auditorilor, oferindu-le acestora un real ajutor pentru a-si desfasura activitatea cu mai multa usurinta decat pana in acel moment.

Business Communication iti face viata de auditor mai usoara

Informatica si contabilitatea isi dau mana pentru a realiza un audit ca la carte

     Ce este auditul? La modul general, putem spune ca auditul presupune controlul corectitudinii, dar si analiza performantelor financiare ale unei companii. Auditul si auditorul isi pornesc cercetarile de la ceea ce reflecta conturile si toate sintezele contabile.

     Exista mai multe tipuri de audit, caci acesta poate fi aplicat in diferite domenii de activitate. Astfel, avem audit financiar-contabil, audit IT, audit informatic, audit intern sau audit al performantelor.

     Persoana care realizeaza auditul se numeste auditor. Auditorul este fie o persoana fizica, fie juridica si si-a dobandit aceasta functie in conditiile pe care le specifica Ordonanta de Urgenta a Guvernului.

     Pentru ca munca de auditor este foarte migaloasa, programatorii au scos pe piata diferite soft-uri care sa le faca acestora viata mai usoara. O companie care se ocupa de aceste softu-ri este si Business Communication din Timisoara. De mai multi ani, compania ofera auditorilor o aplicatie informatica cu ajutorul careia isi pot desfasura activitatea de audit financiar sau intern. In timp, au dezvoltat aceasta aplicatie si acum ea poate fi folosita si pentru auditul in cazul fondurilor UE sau pentru auditul sistemelor informatice.

     In functie de misiune, aplicatia BCOMM Audit Manager propusa de Business Communication ofera un puternic suport auditorilor, luandu-se in calcul structura dosarului si planificarea intregii activitatii de audit. De asemenea, cu ajutorul acestei aplicatii, auditorul isi poate defini o structura dinamica a tuturor dosarelor, structura pe care o poate refolosi si alta data.

     Cu ajutorul aplicatiei BCOMM Audit Manager se reduce din timpul necesar managementului dosarelor de audit cu peste 70%. Programul are cateva cerinte minime pentru sistem, astfel incat aplicatia sa se desfasoare fara nici un incident.

Business Communication, tine mereu pasul cu noile tehnologii

     Business Communication a inteles ca tehnologia trebuie folosita in avantajul nostru in toate domenile de activitate si a reusit sa ceeze o intelegere perfecta intre informatica si domeniul financiar-contabil.

     Auditorii nu pot decat sa se bucure de aceasta inventie, care ii ajuta atat de mult in munca lor. Daca se doreste achizitionarea unui CD Demo, pentru a vedea cum functioneaza aplicatia BCOMM Audit Manager, se completeaza un formular, direct pe site, si Business Communication ti-l va trimite acasa.

     Pe site-ul companiei banatene gasesti si documentatia necesara, dar si brosura completa a produsului, astfel incat tu sa-ti poti face o parere inainte de a-l cumpara.

Date de contact

Denumire firma: Business Communication

Adresa firma: Str. Martin Luther, Nr. 2, et. 3, Cod. 30005, Loc. Timisoara, Jud. Timis

Telefon firma: 0356-171.267 / 0764-167.826

Fax firma: 0356-171.268

E-mail: office@bcomm.biz

Adresa web: http://bcommam.bcomm.biz/