CAM Home Design - Calitatea spatiului tau creativ

BUCURESTI - 23 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Compania CAM Home Design din Bucuresti va pune la dispozitie cele mai diverse piese de mobilier de pe piata romaneasca, in diferite modele, tipuri si dimensiuni, special concepute pentru a satisface toate gusturile si preferintele.

Fie ca iti doresti un mobilier clasic de dormitor sau vrei doar mobilier de birou, fie ca esti in cautarea unui mobilier pentru sufragerie sau vrei doar un dressing, la CAM Home Design vei gasi cu siguranta ceea ce cauti, la cele mai mici preturi de pe piata.

Profesionalismul personalului si calitatea produselor realizate de-a lungul anilor au facut din compania CAM Home Design un lider recunoscut in domeniu, numerosii parteneri de afaceri ai acesteia apreciind designul deosebit, dar si preturile percepute, adaptate perioadei actuale.

Atentia speciala acordata detaliilor si finisajelor, dar si accesoriile speciale folosite in timpul procesului de fabricatie fac din CAM Home Design o companie aparte, ale caror piese de mobilier sunt unice si personalizate.

Indiferent ca iti doresti obiecte de mobilier personalizate, ca vrei mobila simpla din panouri din lemn sau mobila complexa din lemn masiv, in oferta CAM Home Design vei gasi ceva pe gustul tau, cu siguranta.

Toate produsele realizate de firma bucuresteana sunt la standarde europene, clientii avand ultimul cuvant cand vine vorba de design, culoare, forma sau dimensiuni.

CAM Home Design este firma care prin profesionalism, atentia de detalii si sugestiile clientilor a reusit sa le castige increderea si aprecierea numerosilor parteneri din domeniul business, bancar, hotelier ori cel al hypermarketurilor, mobila fabricata de compania bucuresteana regasindu-se in numeroase spatii de birouri din Romania.

Responsabili, atenti la detalii, bine pregatiti, dedicati si flexibili, profesionistii CAM Home Design sunt mereu la dispozitia clientilor, oferindu-le acestora atat consultanta tehnica de specialitate, cat si solutii si idei inedite, menite sa se potriveasca oricarui proiect.

Daca apelezi la colaborarea cu compania CAM Home Design vei avea de unde sa-ti alegi mobilierul dorit, indiferent de preferintele tale:

- Mobilier clasic – mobilier de birou, mobilier pentru dormitor, mobilier divers, mobilier de sufragerie

- Mobilier modern – mobilier bucatarie, mobilier dormitor, mobilier sufragerie, dressing

De ce sa alegi din oferta CAM Home Design Bucuresti ?

Pentru ca doar compania CAM Home Design iti pune la dispozitie numeroase produse unicat, ce cu siguranta se vor potrivi perfect in orice interior.

Tu trebuie doar sa te hotarasti ce iti doresti, specialistii CAM Home Design realizandu-ti diverse modele, in functie de materialele, culorile si design-urile alese de tine.

Stii ce modele gasesti in oferta CAM Home Design ?

Dominozaff, Topaziogia, Corallo, Ambra sau Rubino - toate fiind de cea mai buna calitate, realizate din materiale speciale, cu echipamente performante si accesorizate in functie de preferintele tale.

CAM Home Design este compania care iti poate realiza orice fel de mobilier ergonomic, cu margini curbe sau in stil clasic - cu margini drepte, in orice forme, dimensiuni sau culori.

Firma lucreaza doar cu materiale si accesorii de calitate, ce sunt produse de companii renumite din Uniunea Europeana, astfel imprimandu-se calitatea, unicitatea si bunul gust fiecarui obiect de mobilier purtand amprenta CAM Home Design.

Rezistente, cu un design special, unice, durabile, functionale si destul de ieftine, piesele de mobilier pe care le vei regasi in oferta firmei bucurestene sunt cea mai buna alegere pe care o poti face.

De ce sa alegi din oferta firmei CAM Home Design ?

- Deoarece toate piesele de mobilier sunt unicat si au preturi destul de mici;

- Pentru ca tu esti cel care poate decide asupra modelului, al formei, al culorii si al materialului din care va fi realizata mobila dorita;

- Specialistii companiei iti ofera posibilitatea de a alege accesoriile, sertarele sau manerele dorite;

- In functie de spatiul disponibil in locuinta sau biroul tau, poti dimensiona dupa bunul plac mobilierul, astfel ca aceasta sa se potriveasca perfect in orice interior;

- Mobilierul poate fi personalizat dupa gustul tau, pana in cele mai mici detalii;

- Beneficiezi de transport si montaj gratuit, de calitate.

Alege calitatea, alege unicitatea, alege produsele de mobilier personalizate realizate de un specialist in domeniu - CAM Home Design!

Contact:

Compania: CAM Home Design
Ţara: Romania
Judeţ: Bucureşti
Localitate: Bucureşti
Adresa: Sos. Colentina 16
Telefon: 0723 304 141