Cam Home Design – creeaza-ti propriul stil!

BUCURESTI - 16 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Vrei sa reamenajezi si esti in cautarea mobilierului modern, de calitate, rezistent si la preturi acceptabile? Te-ai saturat de mobila din dormitor, sufragerie sau de mobilierul din bucatarie? Nu stii unde poti gasi cel mai bun mobilier dressing?

CAM Home Design din Bucuresti iti sare in ajutor, oferindu-ti mobilier divers, de calitate, intr-o varietate de culori si modele.

Cu experienta pe piata producatorilor de mobilier, firma bucuresteana s-a detasat in fata concurentei, atat prin calitatea produselor oferite clientilor, cat si prin designul acestora si executiile de exceptie.

CAM Home Design este firma care prefera sa pastreze linia produselor fabricate, carora le imprima stil, unicitate si personalitate.

Toate obiectele de mobilier purtand marca CAM Home Design se remarca prin bun gust, finisaje speciale si accesorii unicat, acestea reusind sa imprime locuintelor si spatiilor de birouri senzatia de confort si relaxare.

Produsele fabricate de CAM Home Design sunt de o calitate superioara, ele fiind executate atat din lemn masiv, cat si din panouri de lemn. Firma este partenerul ideal de care ai nevoie, ea reusind sa iti satisfaca toate dorintele si pretentiile. Apeland la CAM Home Design vei avea parte de mobilier executat la comanda, tu fiind cel care vei alege atat dimensiunile, cat si culoarea, designul sau forma acestuia.

Pe langa un mobilierul special, profesionistii firmei bucurestene sunt mereu la dispozitia ta, oferindu-ti consultanta de specialitate,  idei, solutii si propuneri de amenajare/mobilare,  menite sa-i imprime spatiului tau utilitate si functionalitate optima. Specialistii CAM Home Design iti pot realiza, in cel mai scurt timp, orice model de mobilier  pe cate ti-l doresti, acesta putand fi confectionat fie din panouri aglomerate de lemn fie din lemn masiv.

Pentru clientii cu gusturi speciale, CAM Home Design realizeaza si mobila unicat, modelul, forma si dimensiunile acesteia fiind stabilite impreuna cu clientii, care aleg si culoarea finala a produselor. Profesionistii companiei fac si mobilier ergonomic divers, acesta fiind cu margini drepte sau curbe si incadrandu-se perfect in orice spatiu.

CAM Home Design nu face rabat de la calitate, in nici o imprejurare, firma folosind in procesul de productie numai materiale si accesorii de cea mai buna calitate, achizitionate de la firme de marca din Europa.

Toata mobila fabricata de CAM Home Design este rezistenta, de calitate si fiabila, echipele de lucru realizand numeroase modele, care mai de care mai atragatoare.

Specialistii firmei sunt la dispozitia clientilor, oferindu-le atat consultanta de specialitate, cat si sfaturi practice si solutiile adaptate fiecarui proiect in parte.

Confortabilitate, functionabilitate si durabilitate, acestea sunt cele trei caracteristici ce definesc toate produselor noastre.

Fie ca iti doresti mobilier clasic sau modern, mobilier de dormitor ori de bucatarie, mobilier de sufragerie ori de bucatarie, CAM Home Design iti garanteaza ca alegand produsele din oferta vei face cea mai buna afacere.

De ce mobilierul produs de CAM Home Design?

1. Pentru ca acesta are preturi accesibile si ai posibilitatea sa-ti creezi piese unicat, ce se vor incadra perfect in locuinta ta.

2. Pentru ca firma iti ofera posibilitatea sa decizi asupra modelului, formei, culorii si materialului din care va fi confectionata mobila ta.

3. Pentru ca ai garantia ca specialistii firmei noastre iti vor oferi tot ceea ce iti doresti.

4. Poti sa alegi tipul manerelor, al sertarelor, dar si accesoriile pe care le doresti.

5. Iti poti alege dimensiunile potrivite, in functie de spatiul pe care il detii.

6.Iti poti personaliza propria locuinta, avand garantia unor produse de calitate.

7. Firma iti ofera transport si montaj profesional.

Alege cel mai bun partener de pe piata, alege colaborarea cu CAM Home Design – specialistul mobilierului de calitate!

Contact

Companie: CAM Home Design
Ţara: Romania
Judeţ: Bucureşti
Localitate: Bucureşti
Adresa: Sos. Colentina 16
Telefon: 0723 304 141