Cam Home Design – mobila cu stil

BUCURESTI - 17 mai 2013

Comunicat tip General in Industrie

Compania CAM Home Design din Bucuresti lanseaza pe piata romaneasca cea mai completa gama de mobilier: clasic de dormitor, de birou, de sufragerie, dressing si mobilier modern, realizata din materiale de calitate superioara, in diferite modele si culori.

Firma este recunoscuta in domeniu, partenerii sai de afaceri apreciind atat calitatea mobilierului cat si preturile mult sub cele ale concurentei.

CAM Home Design a reusit prin profesinalism si atentia pentru detalii si accesorii sa se detaseze in fata producatorilor de mobila de serie, designul personalizat al produselor, dar si complexitatea si unicitatea detaliilor fiind principalele diferente ce au propulsat-o in topul firmelor de profil.

Calitatea si multumirea clientilor sunt puse pe primul loc de catre specialistii companiei CAM Home Design, acestia realizand obiecte de mobilier personalizate, fie din lemn masiv, fie din panouri din lemn.

Compania isi respecta intotdeauna partenerii de afaceri, oferindu-le mobilier la standarde europene, in functie de preferintele manifestate de acestia in materie de design, culoare, forma ori dimensiuni.

CAM Home Design este partenerul de afaceri preferat de nume sonore din domeniul business, bancar, hotelier ori cel al hypermarketurilor, mobila fabricata de firma regasindu-se in numeroase spatii de birouri din tara.

Profesionistii CAM Home Design sunt responsabili, bine pregatiti, dedicati si flexibili, ei fiind mereu la dispozitia clientilor carora le ofera consultanta de specialitate si solutii adaptate oricarui proiect.

CAM Home Design va sta la dispozitie cu o gama variata de mobilier personalizat :

- Mobilier clasic – mobilier de birou, mobilier pentru dormitor, mobilier divers, mobilier de sufragerie.

- Mobilier modern – mobilier bucatarie, mobilier dormitor, mobilier sufragerie, dressing.

Diferenta dintre CAM Home Design si restul firmelor de pe piata este facuta de calitatea mobilierului produs la comanda, produsele fiind unicat. Modelele variaza si  in functie de materialele, culorile si design-urile alese de clienti.

Dominozaff, Topaziogia, Corallo, Ambra sau Rubino – acestea sunt doar cateva dintre modelele aflate in oferta companiei bucurestene, fabricate cu cele mai bune echipamente in domenii si accesorizate in functie de preferintele clientilor.

Toata mobila de dormitor la comanda confectionata de CAM Home Design este speciala, clientii avand ultimul cuvant atat in definirea liniilor si curbelor, cat si in alegerea culorilor, formelor si dimensiunilor.

CAM Home Design este producatorul ce iti poate realiza, in cel mai scurt timp,  orice mobilier ergonomic pe care il doresti, fie ca acesta este cu margini curbe ori in stil clasic, cu margini drepte.

Firma foloseste doar materiale si accesorii de calitate, produse de companii de renume din Uniunea Europeana, ea reusind astfel sa imprime calitatea si bunul gust fiecarui obiect de mobilier realizat.

Toate obiectele de mobilier aflate in oferta CAM Home Design sunt rezistente, durabile, functionale, acestea oferindu-va confort maxim la preturi minime.

De ce sa alegi mobilierul la comanda produs de CAM Home Design?

1. Piesele de mobilier sunt unicat, cu costurile reduse;

2. Poti decide singur modelul, forma, culoarea si materialul din care va fi confectionat mobilierul tau;

3. Iti poti alege accesoriile, sertarele sau manerele dorite;

4. Dimensiunile mobilierului pot fi si ele alese si stabilite in functie de spatiul de care dispui;

5. Mobilierul tau poate fi personalizat pana in cele mai mici detalii;

6. Poti beneficia de transport si montaj gratuit, de calitate.

CAM Home Design lucreaza doar cu echipe de profesionisti si echipamente de ultima generatie, finisajele mobilierului purtand amprenta firmei fiind la cele mai inalte standarde de calitate.

CAM Home Design este partenerul ideal, ce iti poate oferi mobila personalizata la care ai visat.

Alege calitatea si unicitatea mobilierului tau, lasa-i pe specialisti sa iti arate cat de priceputi sunt!