Cantarele Fides – performanta si precizie

Drobeta Turnu Severin - 18 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cauti de ceva vreme un cantar electronic pentru bucataria ta, astfel incat preparatele sa-ti iasa perfect? Esti producator de legume si de fructe bio si vrei sa cumperi un cantar pentru vanzarea in piata? Ai nevoie urgent de un cantar destinat autovehiculelor, modern si care prezinta rezistenta si durabilitate in timp? Daca pana acum nu ai gasit ceea ce cautai, afla ca Fides din Drobeta-Turnu Severin iti poate pune la dispozitie o gama larga de cantare , de la A la Z, astfel incat tu poti alege exact produsul de care ai nevoie. Intra pe site-ul companiei si fa prima comanda de cantare. Profita din plin de experienta echipei Fides si beneficiaza de calitate, deoarece compania lucreaza cu firme de renume.

Cantarele Fides – performanta si precizie

Fides pastreaza echilibrul in orice situatie

Atunci cand vezi o balanta, te gandesti in mod automat la echilibru si  la dreptate, poate si pentru ca in Justitie se foloseste simbolul balantei. Pana la urma, balanta nu reprezinta decat un produs cu ajutorul caruia tu poti verifica intr-un mod palpabil insusirile fizice ale unui obiect, precum greutatea acestuia. Intr-un taler al balantei pui obiectul de cantarit si in altul pui greutatile etalon. Si in acest mod se realizeaza un echilibru perfect.

 O tehnica simpla si eficienta, care se foloseste din cele mai vechi timpuri, cu deosebirea ca in zilele noastre s-au inventat si cantarele electronice, care pot reda greutatea intr-un mod mult mai exact.

O companie care se ocupa de comercializarea de cantare si de balante electronice, dar si mecanice, atat pentru uz casnic, cat si pentru uz comercial si industrial, este  si Fides din Drobeta-Turnu Severin. Compania are o experienta indelungata in acest domeniu si are parteneri de exceptie, care iti garanteaza calitatea tuturor produselor.

Cu Fides beneficiezi de preturi avantajoase si de oferte personalizate. Ia legatura si tu cu echipa Fides si testeaza-i produsele!

Cantarele Fides – pentru o realitate cat mai exacta matematic

Compania Fides comercializeaza o gama bogata de cantare, care functioneaza cu precizie si exactitate si redau greutatea unor obiecte, de la cele mai usoare si pana la cele mai grele. Fides iti ofera balante comerciale mecanice sau electronice, special concepute pentru vanzarea in piete sau in magazine.

Poti gasi cu Fides si bascule comerciale mecanice sau electronice, ce sunt utlizate in industrie, agricultura, comert sau in gospodarii. Cu ele poti cantari de la 50 pana la 1.000 de kg, in functie de modelul ales de tine.

Daca ai nevoie de platforme electronice sau de cantare pentru autovehicule, Fides are exact ceea ce-ti trebuie. Cu ele poti cantari si pana la o greutate de 60.000 de kg. Profita si tu de toate ofertele Fides, pentru ca niciodata nu a fost mai simplu sa cantaresti!

Si pentru ca Fides are grija de clientii sai si doreste ca acestia sa fie multumiti, compania te ajuta in orice situatie. Ai nevoie de un model anume de cantar? Foarte bine. Fides poate face rost de acesta pentru tine. Asa-i ca aceasta este o veste excelenta? Ce trebuie sa faci? Completeaza formularul de comanda speciala si vei fi contactat urgent.

Pentru fiecare produs achizitionat de la Fides ai garantie de 1 an de zile. Daca ai probleme cu cantarul, ia legatura cu echipa Fides si acestia vor remedia situatia pentru tine!

Date de contact

 Denumire firma: Fides

Adresa firma: Str. Cicero, Nr. 102, Loc. Drobeta-Turnu Severin, Jud. Mehedinti

Persoana de contact: Ghering Vladimir - Administrator

Telefon firma: 0744-621.903 / 0730-104.120 / 0744-635.302

Fax firma: 0352-411.583

E-mail: office@cantare-fides.ro

Adresa web: www.cantare-fides.ro

Taguri: cantarefidesbasculebalante