Carduri de fidelitate, cea mai potrivita metoda de fidelizare a clientilor!

BUCURESTI - 17 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Daca vrei ca afacerea ta sa prospere, trebuie sa fii un bun strateg si sa te pui in pielea clientului. Ce-si doreste acesta de la tine si de la produsele tale? Vrea calitate, desigur, dar mai vrea si preturi bune. Cum il poti atrage si fideliza in acelasi timp? Cu ajutorul unor carduri de fidelitate care-i vor oferi clientului numeroase avantaje iar tie succesul!

Carduri de fidelitate, cea mai potrivita metoda de fidelizare a clientilor!

Ce sunt carduri de fidelitate?

Carduri de fidelitate sunt carduri PVC ce au cucerit lumea. Zi-le carduri avantaj, carduri cadou, carduri bonus sau carduri de reducere, ideea este ca toti oamenii de afaceri ar trebui sa ia in calcul la modul serios utilizarea acestor carduri de identificare umana. Ambele tabere vor fi castigate, vanzator si cumparator deopotriva.

In anul 2004 statisticile aratau ca in SUA 86% dintre consumatori intrebuinta carduri de fidelitate. Acest sondaj a fost realizat de catre Colegiul de Comunicatii, Universitatea din Boston. 74% dintre canadieni foloseau un card de fidelitate sau chiar mai multe, potrivit CBC, iar englezii le-au acordat credit in proportie de 85%.

Cum sta Romania cand vine vorba despre cardurile de fidelitate? Se intalnesc la tot pasul, indeosebi in cadrul farmaciilor, insa orice afacere care se respecta si care a inteles ca marketingul este cheia succesului trebuie sa-si realizeze propriile carduri de fidelitate personalizate.

Avantaje carduri de fidelitate

Carduri de fidelitate sunt atuul prin care iti poti fideliza clientii. Cum asa? Utilizarea acestor carduri ii aduce clientului numeroase beneficii iar tie mai multa vanzare:

- Fiind client fidel va fi rasplatit cu un card de fidelitate care-l va face sa se simta important si va intra in marea voastra familie;

- Cardul de fidelitate ii permite clientului sa se bucure de toate reducerile;

- Ii ofera clientului chiar si posibilitatea de a participa la toate concursurile si promotiile speciale ce sunt adresate doar clientilor fideli posesori ai unui card de fidelitate;

- Avantajele sunt valabile in toate reprezentantele firmei tale;

- Si cum este vorba despre un card de identificare pe baza caruia posesorul va beneficia de o multime de avantaje in momentul in care va cumpara produsele firmei tale, ii poti stimula permanent pe cumparatori cu discounturi de ziua de nastere sau de onomastica, de Craciun sau de Paste, tu decizi cum ii atragi pe clienti, cat de des le oferi reduceri si recompense astfel incat sa-i fidelizezi;

- Clientii fideli primesc materiale promotionale si informatii in avans despre planul de oferta;

- Acumuleaza puncte de fidelitate ce se pot transforma apoi in cadouri.

Important pentru clienti este ca scot mai putini bani din buzunar. Daca le rasplatesti fidelitatea si cu diferite cadouri, succesul iti este garantat! Iar tu te vei bucura de vanzari din ce in ce mai mari, de credibilitate si de reclama.

Lasa-i pe specialisti sa-ti faca carduri de fidelitate!

Pentru a-ti realiza carduri de fidelitate din PVC vei avea nevoie de o imprimanta de card, de cititoare de carduri, de consumabile imprimante carduri si de accesorii diverse pentru card. Insa cel mai bine este sa-i lasi pe specialisti sa lucreze in locul tau si sa-ti realizeze carduri personalizate.

Cine sunt acesti specialisti? Echipa ID System, o echipa de profesionisti cu foarte multi ani de experienta ce-ti va realiza carduri personalizate in functie de nevoile tale: carduri PVC in policromie sau doar cu nuantele alese, carduri cu fotografii sau date variabile, gravare sau embossare, carduri cu sisteme de identificare automata, imprimare holograma, banda pentru semnatura, aplicarea unui strat razuibil sau personalizari speciale, cu ID System te bucuri de servicii de top!