Casa la rosu, o casa personala si personalizata!

BUCURESTI - 27 septembrie 2013

Comunicat tip General in Constructii

Stii cum trebuie sa arate casa ideala in care vrei sa traiesti, dar inca nu ai gasit-o? Lavobad Electric va ofera servicii de constructii de case la rosu la cele mai mici preturi. Daca doriti sa va ocupati de amenajarile interioare, de cele exterioare ale acoperisului (tabla sau tigle), de finisarea instalatiilor (cabluri electrice, tevi de apa si gaze, racordarea la utilitati), atunci apeleaza cu incredere la serviciile Lavobad Electric.

Casa la rosu, o casa personala si personalizata!

Pentru ca locul in care traim ne defineste ca si persoane, intr-o anumita masura, trebuie sa alegem ce este mai bun atunci cand vine vorba de caminul nostru. Daca doriti ca acesta sa aiba un ambient  calduros, primitor si prietenos, Lavobad Electric va primi cererea dumneavoastra cu bratele deschise si va face tot posibilul ca rezultatul final sa fie exact pe gustul dumneavoastra!

Sa hotarati pana si materialul din care sunt facute tevile de gaze poate fi un privilegiu, iar cu sfatul unor profesionisti  orice alegere care pare neinsemnata, poate duce la cresterea confortului si sigurantei dumneavoastra.

Pentru ca firma Lavobad Electric  doreste ce e mai bun pentru clientii sai, constructia de case la rosu se va desfasura conform cerintelor dumneavoastra si la cele mai inalte standarde de calitate.

Pentru ca echipa Lavobad Electric sa demareze activitatile pentru ridicarea casei de vis a fiecaruia dintre dumneavoastra, trebuie sa detineti terenul destinat constructiei, autorizatia de construire si planul casei realizat de un arhitect si un structurist.

Vrei sa achizitionezi o casa, insa din cauza ofertelor variate de pe piata nu stii ce sa alegi sau nu stii ce varianta corespunde nevoilor tale si resurselor de care dispui? Casa la cheie, casa la galben sau casa la rosu? Fiecare optiune are avantajele si dezavantajele sale, asadar trebuie sa le descoperi pentru a afla ce ti se potriveste.

Lavobad Electric ofera servicii de constructii  case la rosu, realizate de profesionisti in domeniul constructiilor, persoanelor care doresc sa fie designerii propriei lor case cu un buget extrem de mic. Acestea doua sunt avantajele supreme ale constructiei de case la rosu: posibilitatea de a finisa casa dupa gusturile sale si pretul avantajos.

In cei 5 ani de existenta, Lavobad Electric a reusit sa dezvolte un portofoliu impresionant de clienti si de servicii oferite,  datorita  preturilor fara concurenta, eficientei, profesionalismului de care a dat dovada, dar si multumita personalului calificat si experimentat pe care il are in cadrul companiei.

Fiecare client are propriile dorinte conform nevoilor ce necesita a fi satisfacute, de aceea Lavobad Expert tine cont de ele si le realizeaza intocmai. Lavobad Electric pune in aplicare intr-un timp foarte scurt ceea ce clientul isi imagineaza si creaza.

Materialele folosite de aceasta firma de constructii sunt moderne si in acelasi timp rezistente. Intre ei si clienti este o relatie consolidata pe echilibru, confidentialitate, incredere, comunicare si responsabilitate.

Lavobad Electric garanteaza preturi competitive, conditii de plata ce avantajeaza clientul, siguranta comenzilor, consultanta oricand aveti nevoie.

Pentru ca timpul de asteptare este cat mai mic cu putinta, preturile sunt imbatabile si rezultatul final este extrem de multumitor pentru fiecare client in parte, deviza Lavobad Electric  este urmatoarea "Calitate si promptitudine la preturi de bun simt".

Contact:

Lavobad Electric

Sediu: Str. Nasaud nr. 6, ap. 24,
Sector 5, Bucuresti, Romania    
Telefon: 0724-129926
            0727-921576

Tel/Fax: 021-3352520

Email: office@lavobadelectric.ro

www.lavobadelectric.ro