Casa ta respira cu G.K. System

Constanta - 31 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Esti in cautarea unui sistem de climatizare adaptat nevoilor si locuintei tale? Cauti sisteme de climatizare industriale pentru firma ta si pana acum nimic nu te-a multumit? Iti doresti o temperatura constanta, atat vara, cat si iarna? G.K. System este solutia pe care ai asteptat-o pana in acest moment. Compania este din Constanta si are multi ani de exprienta in spate, ceea ce cu siguranta te va incanta.

G.K. System este dealer autorizat al faimoasei marci Daikin. Ai auzit pana acum de calitatea produselor Daikin? Ei bine, afla ca aceasta marca a luat nastere in Japonia, iar seriozitatea si calitatea nu-i pot fi contestate. Beneficiaza si tu de parteneriatul dintre G.K. System si Daikin si bucura-te impreuna cu familia de confortul locuintei tale.

Respira un aer curat si conditionat cu G.K. System

Idiferent ca esti persoana fizica si-ti doresti un sistem de climatizare pentru casa ta sau ca esti o persoana juridica si ai nevoie de aplicatii comerciale ale sistemelor de climatizare, G.K. System te poate ajuta.

Cu G.K. System beneficiezi acum de o gama bogata de produse rezidentiale, toate menite pentru a spori confortul caminului tau. Poti alege intre unitati de perete sau unitati de pardoseala. De asemenea exista si unitati special create pentru tavanurile false. Toate aparatele de climatizare au un design cat mai modern, zgomotul pe care il produc este redus si sunt prevazute si cu telecomanda. Ele se monteaza cu usurinta si datorita faptului ca sunt destul de reduse ca dimensiuni si astfel nu-ti ocupa mult spatiu. Iar un alt avantaj este faptul ca aceste sisteme se afla in clasa energetica A, deci consumul nu este mare si in acest mod factura la curent nu se va incarca.

Sistemele de climatizare industriale sunt indicate pentru spatiile comerciale, pentru supermarket-uri, pentru sedii de birouri, dar si pentru hale industriale, unde mediul de lucru este foarte incarcat. Si aceste sisteme se monteaza usor, au un design atractiv si sunt prevazute cu telecomanda. O functie foarte importanta este cea de autocuratare, care te scapa de o grija in plus. Nu consuma multa energie, iar viteza poate fi selectata in functie de necesitati.

Nu ezita si incearca acum produsele G.K. System!

G.K. System pune pret pe confort maxim

Un camin confortabil, care prezinta toate utilitatile necesare este un loc unde vrei sa-ti petreci putinul timp liber pe care il ai intre job si orele de somn. Daca casa ti-e pusa la punct esti mult mai fericit, iar relatiile dintre membrii familiei sunt mult mai pasnice. In special copiii sunt destul de pretentiosi cand vine vorba despre casa sau despre camera lor si vor sa poata aduce prietenii la joaca intr-un mediu cat mai placut.

Pentru ca tu sa te simti cat mai bine in propria casa, aerul trebuie sa fie la parametrii optimi. Daca este vara, iar afara canicula este in toi, este de preferat ca macar in casa sa ai parte de ventilatie si aer rece. Un om nadusit de toate caldurile este un om stresat si cu siguranta tu nu vrei acest lucru. Iar daca este iarna, visezi ca in casa sa fie macar jumatate din gradele care erau pe timpul verii, la umbra.

Toate acestea sunt posibile cu sistemele de climatizare G.K. System. Compania iti pune la dispozitie sisteme de climatizare rezidentiale, dar si industriale. Cu tehnologia Daikin beneficiezi acum si de caldura si de racire intr-un singur produs. Pune la socoteala si controlul umiditatii aerului si vei vedea ca ai gasit o afacere buna.

Cu G.K. System confortul caminului tau sporeste!

Date de contact

Denumire firma: G.K. System

Adresa firma: Str. Oborului, Nr. 27, Loc. Constanta, Jud. Constanta

Telefon firma: 0241-540.390 / 0722-695.123