Castel Distribution, locul unde gasiti cablu FTP cu Sufa la preturi avantajoase!

BUCURESTI - 16 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie

Cautati cablu FTP cu sufa? La Castel Distribution veti gasi preturi mici si produse de calitate!

Castel Distribution, locul unde gasiti cablu FTP cu Sufa la preturi avantajoase!

Domeniul de telecomunicatii a evoluat mult, astfel ca toate materialele utilizate de catre specialisti sunt optimizate. Atunci cand vine vorba de folosirea unui cablu FTP, este important sa stiti ca pentru exterior se foloseste cablu FTP cu sufa, iar pentru interior cablul UTP. Aceste schimbari au aparut in urma dorintei de a transmite date fara fir, mai ales in cazul telefoanelor inteligente, notebook-urilor sau tabletelor, care sunt foarte la moda in ziua de azi. Insa, transmisia prin cablu nu poate fi complet inlocuita, ci doar imbunatatita.

Asadar, in cazul in care aveti nevoie de cablu FTP cu sufa, Castel Distribution este furnizorul potrivit pentru dumneavoastra. Aici puteti gasi o multime de produse de inalta calitate destinate lucrarilor de instalatii electrice, retele de date, instalatii sanitare, instalatii de alarma sau sisteme de supraveghere. Aceasta inovatie a aparut din dorinta de a putea intinde cablul pe distante cat mai mari, sufa fiind elementul cheie din acest demers.

Stratul exterior este alcatuit din PVC sau polietilena si rezista razelor UV, acesta fiind prevazut cu protectie.  Acest cablu FTP cu sufa este comercializat sub forma de role de 305 m sau 500 m, iar culoarea poate fi gri sau negru. In cazul in care doriti o rola cu o lungime mai mare, puteti opta si pentru 1000 m.

Cablu FTP cu sufa – caracteristici generale

Diferenta dintre cablul  FTP cu sufa  si cel UTP  consta in faptul ca cel cu sufa este dispune de o folie exterioara de ecranare care foloseste la invelirea conductorilor. Astfel  cablul este protejat de interferentele externe, insa folia exterioara poate avea si rolul de conductor de impamantare. Ce rol are sufa? Aceasta a fost creata special pentru a oferi sustinere mecanica atunci cand distanta pe care se vor intinde cablurile este foarte mare.

Acest cablu FTP cu sufa este in realitate tot un cablu UTP, doar ca imbunatatit pentru a putea face fata conditiilor de afara, mai alea atunci cand fenomenele meteo devin extreme. Riscul daunelor este redus considerabil, iar utilizarea se face la fel, fara nicio diferenta importanta. Desigur, sufa este cea care impiedica ruperea sau deteriorarea cablului atunci cand este vant puternic sau in alte conditii extreme.

De unde vine denumirea de cablu FTP cu sufa? FTP reprezinta  prescurtarea  denumirii din limba engleza Foiled Twisted Pair, care in traducere inseamna cablu cu perechi rasucite in folie.in comparatie cu acest tip de cablu, cel UTP inseamna Unshielded Twisted Pair, adica cablu cu perechi rasucite neecranat. Prin urmare, cablul UTP nu dispune de protectia suplimentara pe care cu FTP o are.

Comanda cablu FTP cu sufa de la Castel Distribution si beneficiezi de oferte!

In cazul in care compania dumneavoastra are nevoie de cablu FTP cu sufa pentru lucrari de larga amploare, Castel Distribution este partenerul ideal. Aici gasiti cablu FTP cu sufa ideal pentru distante lungi datorita sustinerii mecanice de care beneficiaza odata cu aplicarea sufei. Lungimea poate varia in functie de necesitatile dumneavoastra,  comanda avand posibilitatea de a  fi personalizata oricand.