Comir: Constructii case Craiova la preturi competitive

Craiova - 10 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii

O casa reprezinta nu numai o simpla locuinta care sa-ti tina de cald iarna si de frig vara, unde sa dormi, sa mananci si sa te uiti la televizor atunci cand vii de la munca. O casa trebuie sa fie “acasa”, iar pentru asta ai nevoie de o echipa de specialisti care sa se ocupe de ridicarea ei, de finisajele exterioare si de amenajare interioara impecabila, luand mereu in considerare nevoile tale, cat si personalitatea ta, astfel incat sa te bucuri de o locuinta care sa te reflecte intru totul. Astfel, pentru constructii case Craiova asa cum ai visat dintotdeauna, ai nevoie de Comir!

Comir: Constructii case Craiova la preturi competitive

Constructii case Craiova nu au fost niciodata mai simple!

Daca ai o echipa pe care sa te poti baza, o echipa de incredere, muncitoare, profesionista, cu experienta in spate si care stie ce face, a ridica o casa de la zero nu va lua nici mult, nu va costa exagerat si va arata impecabil, ca-n visurile tale.

Cine este aceasta echipa? Este vorba despre Comir din Craiova, judetul Dolj care se ocupa inca din 1992 de constructii case Craiova la standarde ridicate de calitate si la preturi competitive. Personalul calificat si autorizat al companiei nu se ocupa numai de constructiile civile, nu, ci te poate ajuta si cu realizarea de constructii industriale sau constructii drumuri, cu realizarea de instalatii termice, electrice, de gaze, sanitare sau de apa si canalizare.

De-a lungul timpului, Comir a ridicat foarte multe case de care clientii au fost pe deplin multumiti. Nici nu aveau cum sa nu fie multumiti, caci echipa pune suflet in fiecare proiect in parte, respecta toate standardele aferente domeniului si reuseste sa imbunatateasca constant serviciile pe care le ofera clientilor sai, pentru ca acestia sa se bucure si de calitate, si preturi bune, dar si de servicii compete si complexe.

Constructii case Craiova incepe intotdeauna cu echipa Comir

Pentru a-ti indeplini visul de a avea propria locuinta, apeleaza si tu la Comir si la serviciile sale de constructii case Craiova, servicii personalizate in functie de nevoile si dorintele clientului. Si cum totul se face ca la carte, echipa Comir respecta toti pasii pentru realizarea unei case care sa fie robusta, durabila si estetica in aceeasi masura:

Proiectarea casei. Este un serviciu asistat de calculator si se iau in calcul toate cerintele, preferintele si nevoile clientului pentru ca viitoarea locuinta sa i se potriveasca 100%. Este vorba despre compartimentare, numar de etaje, amenajari interioare si amenajari exterioare, curtea, gradina. Totul se schiteaza intr-un desen;Servicii de consultanta. Specialistii Comir ofera sfaturi si sugestii utile, iar impreuna se aleg cele mai bune solutii. Nu se fac niciodata compromisuri, totul trebuie sa fie exact asa cum isi doreste clientul;Ridicarea cladirii este urmatorul pas. Se folosesc cele mai bune materiale, personal calificat si cu multa experienta. Se respecta desigur bugetul alocat si termenele de predare;Se realizeaza retelele de distributie apa, instalatiile termice, cele electrice si sanitare, retelele de canalizare, instalatiile de automatizare, se fac bransamente si tot ce este nevoie pentru o locuinta si un trai confortabil.

Ia si tu legatura cu echipa Comir si implineste-ti visul!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/comir-constructii-case-craiova-la-preturi-competitive