Containere modulare de la Demcar 2000 – ocazia perfecta de a avea spatiul tau temporar amenajat conform nevoilor tale!

Galati - 19 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Stii ca poti avea containerul modular pe care ti-l doresti impreuna cu cei de la Demcar 2000? Aceasta firma va tine cont de ceea ce iti doresti punandu-ti la dispozitie o oferta bogata de containere modulare de unde sa poti alege ceea ce este pe gustul tau si ceea ce ai nevoie. Tot cei de la Demcar 2000 vor avea in vedere sa te ghideze spre containerul necesar in spatiul pe care il detii. Asigura-te ca ai consultat in prealabil oferta lor!

Containere modulare de la Demcar 2000 – ocazia perfecta de a avea spatiul tau temporar amenajat conform nevoilor tale!

Containere modulare utile intr-o varietate de aplicatii

Cei de la Demcar 2000 iti propun containere modulare personalizate care pot fi dispuse pe 1 si pana la 3 nivele; de asemenea, clientul va putea dispune si de scara de acces interioara sau exterioara in functie de preferinte. Aceasta firma din Galati iti va putea raspunde intotdeauna la intrebari si nelamuriri legate de proiectare, executie, montare, transport in ceea ce priveste containere modulare.

Toate aceste containere modulare se remarca prin constructii metalice cu structura galvanizata, pereti din panouri de tip sandwich cu miez din spuma poliuretanica, stalpi de sustinere grosi de 3 mm, acoperis metalic, sistem de invelitori din tabla zincata etc. Toate acestea respecta intocmai standardele ISO in domeniu.

Cu Demcar 2000, te bucuri de containere modulare cu modul de compartimentare ales de tine si alte dotari pe care le ai in vedere. Firma de specialitate iti poate furniza consultanta de specialitate, dar si montaj profesionist pentru ca tu sa te poti folosi cat de repede de biroul tau sau de locuinta ta temporara.

Demcar 2000 – pentru a putea dispune de containere modulare acolo unde este cazul!

Alege sa investesti in containere modulare impreuna cu cei de la Demcar 2000! Demcar 2000 se ocupa de producerea si comercializarea de containere care isi gasesc locul in diverse aplicatii: printre acestea, se pot numara containere de tip birou, cabine de paza, spatii pentru locuit, grupuri sanitare, containere maritime, containere comerciale, containere tehnice etc. la toate acestea se adauga si cladirile containerizate si containerele in sistem flat pack si cadre, ideale pentru constructiile metalice.

Cu Demcar 2000, ai parte de containere de diferite dimensiuni si modele pentru a putea dispune de spatiul tau amenajat asa cum trebuie. Aceasta firma are o experienta de mai bine de 15 ani pe piata de producere si comercializare a containerelor urmarind sa satisfaca toate nevoile si preferintele avute de clienti.

Tot cei de la Demcar 2000 au in vedere si serviciile de proiectare 2D si 3D pentru a veni in sprijinul clientilor intrucat produsele finale sa fie exact asa cum isi doresc. Pe langa proiectarea si executia containerelor, tot firma Demcar 2000 va furniza si servicii de transport optimizat in kituri la locul indicat de client si servicii profesioniste de montare. Asadar, orice client care va alege Demcar 2000 se va bucura de un pachet complet de servicii.

Cu Demcar 2000, vei avea parte mereu de containere realizate la cele mai inalte standarde de calitate europene. Aceasta firma se numara printre cei mai importanti producatori de containere modulare din tara noastra si prin urmare, ai toate motivele sa inchei o colaborare cu ei.

Demcar 2000 – pentru a avea intotdeauna tot ce e mai bun in materie de containere modulare!