Containere modulare: Varietate si preturi bune de la Demcar 2000

Galati - 20 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Industrie

Cele mai gandite containere modulare le gasesti la Demcar 2000 din judetul Galati. Aceasta companie cu mai bine de 15 ani de experienta in producerea si comercializarea de astfel de containere in toata tara pune la dispozitia tuturor celor care au nevoie o varietate impresionanta de containere: cabine de paza, de tip birou, spatii pentru locuit, grupuri sanitare, containere maritime, containere tehnice, containere comerciale, dar si cladiri containerizate. Nu uitam insa si de containere in sistem flat pack, disponibile avand dimensiuni variate in functie de necesitati.

Containere modulare: Varietate si preturi bune de la Demcar 2000

Containere modulare se pot personaliza in functie de necesitatile fiecarui client in parte

Demcar 2000 este un renumit producator de containere modulare pe care le personalizeaza conform standardelor europene, astfel incat sa satisfaca chiar si cei mai exigenti clienti. Asa Demcar 2000 si-a castigat increderea clientilor sai si a devenit unul dintre cei mai cautati produatori de astfel de containere din toata tara.

Cum a reusit Demcar 2000 sa se impuna pe piata? In primul rand, a incercat si a reusit sa satisfaca nevoile si clientilor sai, cat mai fidel. Apoi este vorba despre gama diversificata de containere modulare pe care a reusit sa le scoata pe piata, toate produse de calitate superioara, robuste, fiabile si deosebit de estetice, dotate corespunzator in functie de intrebuintarea care li se va da.

Trebuie insa specificat si faptul ca Demcar 2000 ofera servicii conexe printre care se numara si proiectarea 2D si proiectarea 3D, executia containerelor modulare personalizandu-se in acord cu cerintele clientilor, transportul acestora optimizat in KIT-uri exact la adresa de contact lasata de catre client, dar si montajul containerelor intr-un mod cat mai profesionist, servicii oferite la preturi deosebit de avantajoase.

Containere modulare sunt constructii metalice cu structura galvanizata

Containere modulare nu sunt altceva decat constructii metalice ce au structura galvanizata pentru a impiedica coroziunea. Peretii sunt alcatuiti din panouri de tip sandwitch avand miezul de spuma poliuretanica, stalpii au grosimea de 3 mm, cei de sustinere, iar acoperisul este metalic. Una peste alta vorbim despre o constructie de prima mana ce respecta standardele ISO.

In functie de latitudinea viitorului beneficiar, containerele modulare semnate Demcar 2000 pot fi compartimentate diferit, la fel si accesoriile cu care sunt dotate pot sa difere de la un model la altul, adica containerele sunt personalizate.

Printre modele pe care le poti comanda de la Demcar 2000 se numara:

-        Cabine de paza;

-        Containere sanitar-wc;

-        Containere sanitar-dusuri;

-        Containere sanitar prevazute si cu cabina de dus;

-        Containere sanitar mixt;

-        Containere birou;

-        Containere comerciale;

-        Constructii containerizate.

In general, structura containerelor este profilata la rece, iar montarea si demontarea acestora este foarte facila, la fel si transportul care este ieftin datorita faptului ca intr-un singur camion pot fi incarcate 10 astfel de cabine modulare dispuse in pachete.

Containerele modulare Demcar 2000 sunt dotate si cu instalatie electrica cu prize si agrafe exterioare, cu intrerupator si lampi neon.

Pentru o personalizare a cabinelor modulare care sa corespunda asteptarilor si necesitatilor tale, ia legatura cu reprezentantii Demcar 2000 si bucura-te astfel de calitate si preturi foarte bune!