Cu Defon te simti in deplina siguranta!

Timisoara - 14 august 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Cauti o firma serioasa care sa-ti instaleze un sistem de supraveghere pentru locuinta ta, astfel incat tu sa stai linistit, indiferent daca esti plecat la munca sau in concedii, stiind ca totul este monitorizat? Esti din Timisoara, reprezinti asociatia de locatari si nu stii la cine sa apelezi pentru cumpararea unui interfon audio pe care sa-l montezi pe scara blocului? Ti-ai deschis un magazin destul de micut pe o strada nu asa de populata si te gandesti serios sa-ti instalezi diferite alarme antiefractie?
Defon din Timisoara este o companie infiintata de peste 20 de ani si in tot acest timp si-a desfasurat activitatea in domeniul comercializarii, dar si a instalarii de sisteme care tin de paza si protectie, indiferent ca este vorba despre o persoana fizica sau de una juridica.
Daca vrei sa dormi linistit in fiecare noapte, apeleaza si tu la Defon, partenerul unui somn ca de bebelus!

Cu Defon te simti in deplina siguranta!

Siguranta garantata, numai cu Defon!

Daca stai bine sa te gandesti, cu ani in urma nu exista nebunia din zilele noastre cu privire la siguranta, paza si protectie. Acum 20 de ani copiii inca umblau singuri pe strazi de dimineata pana seara fara sa pateasca nimic. Desigur, au existat dintotdeauna si exceptii de la regula, insa noi vorbim la modul general.

In ziua de astazi parca s-a pierdut notiunea de rusine, cum ar spune orice batran daca l-ai intreba. Poate ca ar fi indicat sa apara un nou Vlad Tepes, care sa faca curatenie prin tara si sa puna totul in ordine. Sau poate chiar doi sau trei astfel de conducatori, caci coruptia si mizeria au atins cote alarmante.

In asteptarea lui Vlad Tepes nu trebuie sa stai cu mainile in san sperand sa-ti pice ceva din cer. Cel mai bine este sa iei legatura cu o firma specializata in domeniu, a carei echipa poate veni direct la tine acasa si-ti poate instala sistemul de paza pe care ti l-ai ales chiar tu. Sau poate ca ai nevoie de un sistem performant de control acces intr-o hala de productie. Pentru toate acestea, Defon din Timisoara este solutia ideala.

Indiferent de domeniul in care ai nevoie de protectie, ia legatura cu Defon si fii linistit caci aceasta companie isi  va face bine treaba, astfel incat afacerea ta se afla in deplina siguranta!

Defon are solutii pentru orice problema

De ce sa apelezi la serviciile companei Defon? Deoarece aceasta are foarte multi ani de experienta in domeniu, iar acest lucru nu este de lepadat, mai ales cand vine vorba despre familia sau afacerea ta.

Apoi, ia aminte ca Defon se ocupa de importul si de distributia unor sisteme de securitate sau de control acces de ultima generatie, sporind astfel  gradul de siguranta pentru tine si familia ta. De asemenea, Defon este autorizata si de catre POP, Inspectoratul General al Politei pentru a-si desfasura acivitatea de proiectare, instalare, dar si de intretinere a sistemelor antiefractie pe care le comercializeaza.

Iar daca aceste argumente nu-ti sunt suficiente, Defon iti poate prezenta multe lucrari de referinta ale unor clienti foarte multumiti de produsele si serviciile prestate.

Date de contact

Denumire firma: Defon

Adresa firma: Str. Gen. Dragalina, Nr. 9, Loc. Timisoara, Jud. Timis

Telefon firma: 0771-644.226 / 0722-473.343 / 0722-208.900