Cu InchirieriCamionete.ro transporti marfa in toata Europa

BUCURESTI - 24 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Trebuie sa efectuezi un transport urgent de marfa in strainatate? Unul dintre cele mai rapide si mai eficiente moduri de a realiza acest lucru este de a inchiria o autoutilitara. De unde? De la InchirieriCamionete.ro. Insa, tu nu-ti doresti sa te deplasezi personal in Germania sau in Franta, unde ai de livrat marfa, si nici nu ai trimite pe unul dintre oamenii tai, deoarece ai nevoie de el in tara. Nu ai de ce sa-ti faci griji!

Cu InchirieriCamionete.ro transporti marfa in toata Europa

InchirieriCamionete.ro este exact compania de care ai nevoie. Aceasta iti pune la dispozitie atat o autoutilitara din parcul auto, cat si soferul aferent. Parctic, ai parte de “pachet complet” si poti sta linistit, marfa ta nu numai ca va ajunge la timp la desinatie, dar va fi in deplina siguranta.

InchirieriCamionete.ro – servicii complete in orice situatie

Stii ce inseamna si ce presupune un transport rutier public? Vorbim despre un tip de transport ce este efectuat de catre operatorii de transport rutier. Acesta are la baza un contract.

Nu oricine poate deveni operator de transport rutier. Pentru aceasta trebuie indeplinite urmatoarele conditii:

In primul rand, compania ce doreste sa-si desfasoare activitatea ca operator de transport rutier trebuie sa obtina licenta de transport. Aceasta se obtine doar daca se indeplinesc urmatoarele conditii:

- Onorabilitate. Aceasta conditie este esentiala, ea atesta ca persoana respectiva nu are antecedente penale.

- Capacitate financiara. Operatorul de transport rutier trebuie sa posede o anumita suma de bani,  fara de care nu poate sa inceapa o afacere in acest domeniu.

- Competenta profesionala. Fara o pregatire profesionala in domeniu, atestata de catre o autoritate competenta, nimeni nu poatee misca un pai, cu atat mai putin sa faca un transport rutier.

Sa posede o copie conforma dupa licenta de transport. Aceste copii se elibereaza de catre autoritatea competenta, pe tot parcursul unui an, pana in momentul in care licenta de transport expira.

Dupa cate se observa, nu este chiar asa de usor sa efectuezi un transport rutier public, astfel incat totul sa fie in concordanta cu legile in vigoare. Insa, InchirieriCamionete.ro indeplineste toate aceste condfitii si-ti ofera servicii de calitate superioara.

Si pentru ca majoritatea clientilor care doresc inchirierea unei autoutilitare au nevoie si de sofer, compania ti-l pune la dispozitie. Care sunt, totusi, avantajele inchirierii unei autoutilitare cu sofer? Este foarte simplu!

In primul rand, economisesti timp. Nu trebuie sa te deplasezi tu personal prin tara sau in strainatate pentru a livra marfa, ci o face InchirieriCamionete.ro pentru tine. Poti numi asta adevarata mana cereasca, mai ales ca stai foarte prost la capitolul timp liber.

In al doilea rand, soferul InchirieriCamionete.ro este un sofer experimentat. Pe langa faptul ca are foarte multe ore de condus adunate in ani si ani de munca, cunoaste foarte bine si rutele si are si toate actele necesare pentru a conduce o camioneta.

Si nu in ultimul rand, cu InchirieriCamionete.ro iti iei de o grja. Soferul este responsabil de tot ce se petrece pe drum. Daca ia o amenda din cauza vitezei, aceasta nu se afla in curtea ta, deci nu te doare capul.

Una peste alta, beneficiezi doar de avantaje daca apelezi la serviciul de inchiriere autoutilitare cu sofer de la InchirieriCamionete.ro!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/cu-inchiriericamionete-ro-transporti-marfa-in-toata-europa