Cu Mico Promotion, mesajul dumneavoastra ajunge la oameni!

Oradea - 12 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Publicitatea a cunoscut o evolutie extraordinara in ultimele decenii, determinata de sistemul concurential din domeniul afacerilor. Oamenii de afaceri si-au dat repede seama ca singurul mod de a vinde produsele este prin promovarea acestora cu orice pret.

Cu Mico Promotion, mesajul dumneavoastra ajunge la oameni!

Iar orice pret poate insemna un pret foarte mare, dar de cele mai multe ori care isi merita banii. Sa luam de exemplu compania Coca Cola. Aceasta este cunoscuta de oameni din toate partile lumii, de la eschimosi la berberii din desert, cu totii au auzit de acest brand. Totusi, la nivel mondial, este una din companiile care investesc anual cel mai mult in promovare.

Dar publicitatea poate fi folosita si cu scopul de a sustine diverse cauze cum ar fi constientizarea anumitor probleme ale societatii, sustinerea unor strangeri de fonduri pentru diferite cauze sociale sau culturale.

In ultimii ani, oamenii de publicitate mai indrazneti apeleaza din ce in ce mai des la publicitatea neconventionala. Un bun exemplu in acest sens sunt bratarile siliconice.

Putina lume stie, dar obiceiul purtarii simpaticelor bratari colorate din silicon vine de la o campanie de promovare sustinuta de un ciclist faimos pe nume Lance Armstrong. Acesta a trebuit sa renunte pentru 2 ani la sportul sau favorit deoarece a fost diagnosticat cu cancer. Dupa ce a reusit sa invinga boala, ciclistul s-a hotarat sa creeze Fundatia Lance Armstrong, care se ocupa cu sprijinul bolnavilor de cancer, constientizarea opiniei publice asupra acestei  maladii si incurajarea oamenilor de a trai cu bucurie si recunostinta fiecare zi din viata lor.

Pentru a promova aceste aspecte, ciclistul a inceput sa poarte si sa distribuie bratari siliconice de culoare galbena, pe care era inscriptionat mesajul  “Livestrong” (Traieste puternic).

Campania a avut un succes incredibil, bratarile raspandindu-se cu rapiditate printre sustinatorii proiectului lui Lance Armstrong. Acestea erau foarte confortabile si discrete, dar in acelasi timp reprezentau un simbol al unei cauze, ceea ce ii unea pe cei care le purtau.

In ultimii ani, milioane de dolari au fost donati pentru diferite cauze nobiledatorita acestor accesorii colorate.

Pentru cei care doresc sa promoveze un brand, un eveniment, o conferinta sau o cauza de binefacere, bratarile siliconice sunt solutia ideala! Acestea sunt foarte accesibile ca pret si extrem de populare!

Compania oradeana Mico Promotion pune la dispozitia clientilor sai bratari siliconice personalizate in functie de preferintele clientului. Acesta poate sa aleaga culoarea bratarii, mesajul ce va fi inscriptionat pe aceasta (logo, text sau orice alte informatii) si metoda de inscriptionare a acesteia prin serviciul de umplere cu email, embosare sau tampografie.

Mico Promotion este o companie activa, cu o dorinta continua de a se dezvolta profesional, de aceea compania isi mareste de la an la an catalogul de produse, ajungand la un impresionant numar de 4. 000 de articole promotionale. Aceasta personalizeaza insigne, medalii, brelocuri din PVC,  trofee, cupe si multe alte asemenea obiecte. In cei 7 ani de existenta, compania a reusit sa se impuna pe piata locala prin calitatea si promptitudinea serviciilor sale.

Astfel, daca sunteti in cautarea unei modalitati creative si populare de a promova propria afacere sau o cauza in care credeti, bratarile siliconice personalizate de Mico Promotion, sunt extrem de eficiente. Le puteti personaliza, astfel incat sa serveasca cel mai bine cauzei dumneavoastra, pentru ca apoi acestea sa se poata raspandi la un numar cat mai mare de oameni!

Mico Promotion S.R.L.

Adresa: str. Timotei Cipariu nr. 33 Oradea, Romania;

Tel:  0722-339.839; 0736-345.681
Fax: 0259-470.096
E-mail: office@optional.ro