Cu Telsat Systems te simti in siguranta

BUCURESTI - 7 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Doresti sa achizitionezi un sistem de supraveghere video, astfel incat tu si familia ta sa va simtiti in deplina siguranta? Sistemele de automatizare a locuintei, precum si cele de alarma antiefractie iti confera un somn mai linistit pe timpul noptii? Pe langa toate acestea, un sistem de interfonie bine pus la punct, si care sa vina in completarea lor, ar fi bine-venit? Pentru orice intrebari, produse si servicii legate de siguranta si protectia ta, apeleaza chiar acum la firma Telsat Systems. Aceasta companie, impreuna cu producatori de renume, au hotarat sa-ti ofere produse de calitate superioara, intr-o lume in care nevoia de a te proteja pe tine si bunurile tale, creste de la o zi la alta. Nu ezita si alege siguranta!

Sistemele de supraveghere video – vezi oriunde si orice

Ce sunt sistemele de supraveghere video? Asa cum le spune si numele, aceste sisteme supravegheaza zona in care sunt amplasate. De fapt, nu ele supravegheaza, ci chiar tu, care poti viziona in timp real ceea ce se intampla la tine acasa, de exemplu. Sistemele de supraveghere sunt o inventie extrordinara, caci, in absenta ta dintr-un anumit loc, tu poti totusi vedea ce se intampla acolo.

Poate ai un magazin si doresti sa vezi mereu ce se intampla acolo. Sau poate ti-ai lasat copilul acasa cu noua bona si vrei sa vezi daca acesta este tratat corespunzator. Nu mai vorbim de faptul ca aceste sisteme video pot fi montate impreuna cu sistemele de interfonie, astfel incat tu sa poti vedea cine suna la usa.

Cum functioneaza un sistem video? In primul rand, un astfel de sistem este alcatuit dintr-un video recorder sau DVR, care inregistreaza tot ce misca in perimetrul lui. Apoi, exista camera video, care poate fi de mai multe tipuri, iar a treia componenta a unui astfel de sistem sunt sursele de back-up.

Sistemul trebuie sa fie conectat la un calculator sau chiar la televizor, si in acest mod tu poti vedea imaginile pe care camera le surprinde. Imaginile raman inregistrate, le poti salva pe un DVD si le poti revedea oricand. Dar mai interesant este faptul ca, daca sistemul este conectat la internet, tu nici nu trebuie sa fi acasa ca sa vezi ce se intampla acolo, ci poti vedea cine suna la usa sau ce fac angajatii, chiar si din vacanta. Important e sa ai acces la internet, pe un PC sau pe un smartphone.

Pentru o mai buna protectie, sistemul de supraveghere video se poate lega si cu sistemul antiefractie. Astfel, aceste doua sisteme, mana in mana, te fac sa te simti mai in siguranta!

Telsat Systems – are grija de tine!

Cand vine vorba de siguranta si protectia ta, nimeni nu este mai interesat ca totul sa decurga cat mai bine, decat chiar persoana ta. Tocmai de aceea, trebuie sa te documentezi bine, sa cauti informatii si apoi sa apelezi la profesionisti.

O astfel de echipa profi este si cea de la Telsat Systems. Aceasta companie a luat nastere in Bucuresti si a reusit sa acumuleze deja o experienta de 8 ani in domeniu. Cel mai important atuu al Telsat Systems este faptul ca firma este autorizata de Inspectoratul General al Politiei Romane pentru a proiecta, instala si intretine sisteme antiefractie. Sistemele pe care ei le instaleaza sunt comercializate de catre marci cunoscute pentru acest domeniu de activitate.

Toate aceste lucruri nu fac decat sa-ti sporeasca si mai mult increderea, ca alegand produsele si serviciile de la Telsat Systems, tu vei fi in deplina siguranta.

Date de contact

Denumire firma: Telsat Systems

Adresa firma: Str. Grivitei, Nr. 134-136, Loc. Bucuresti, Jud. Bucuresti

Telefon firma: 0722.661.575 / 0745.158.375