Cum sa iti albesti dintii in doar 4 pasi

BUCURESTI - 28 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

O data cu trecerea timpului dintii devin galbeni sau patati, cauzele fiind multiple: mancaruri care contin coloranti naturali sau sintetici, bauturi precum ceaiul, cafeaua, vinurile sau sucurile si, bineinteles, fumatul.

Cum sa iti albesti dintii in doar 4 pasi

O data cu trecerea timpului dintii devin galbeni sau patati, cauzele fiind multiple: mancaruri care contin coloranti naturali sau sintetici, bauturi precum ceaiul, cafeaua, vinurile sau sucurile si, bineinteles, fumatul. Albirea dintilor este intotdeauna un proces istovitor si costisitor care poate implica multe ore in scaunul dentistului.

Solutia? Creioanele Bright White si DanturaPerfecta.ro, care ne ofera informatii despre cum sa iti albesti dintii in 4 pasi simpli: rotiti baza creionului pana cand iese gelul pe baza de apa oxigenata, aplicati gelul pe toata suprafata dintilor, clatiti cu apa de baut, fara sa folositi periuta sau pasta de dinti si nu consumati alimente sau bauturi care pateaza dintii cu o ora inainte de aplicare si o ora dupa. Repetati acest procedeu in fiecarea si dupa 3 zile veti observa primele rezultate. 

Va fi nevoie de doar 10 zile pana cand veti avea un zambet de invidiat, fara sa apelati la serviciile dentistilor si fara sa va afectati smaltul dintilor.

Taguri: albire dinti